wellnessvakantie met kinderen in Portugal

Samen ontspannen, een wellnessvakantie met kinderen in Portugal

Wil jij genieten van een wellnessvakantie met kinderen in Portugal? Dan is het Martinhal Family Hotels & Resorts in Sagres in het zuiden van Portugal een aanrader. 

‘Slow holidays’ en wellnessvakanties winnen aan populariteit, ook bij (jonge) ouders. Een mini-break zonder de kinderen is voor velen vaak de enige optie maar wat nou als je een wellness vakantie kan combineren met een vakantie met kinderen?

Wellnessvakantie met kinderen in Portugal

Het Portugese Martinhal Family Hotels & Resorts speelt in op de wellnessvakantie trend. Tijdens een familievakantie wordt de zorg voor de kinderen af en toe uit handen genomen zodat ouders kunnen genieten van speciale wellness- en yoga arrangementen. Daarnaast zijn er ook speciale wellness arrangementen gericht op wellness belevenissen voor ouders en kind samen.

*Reserveer zelf je overnachting via Booking bij Martinhal Resorts.
**Boek je vakantie naar Martinhal Resort via de Vakantie Discounter.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Moeder & kind spabeleving

Kersverse ouders struggelen regelmatig met het vormgeven van hun ‘nieuwe’ leven en bijkomende verantwoordelijkheden. Extra aandacht en tijd voor jezelf is iets waar elke ouder zo nu en dan naar verlangt. Bij de Portugese familiehotelketen Martinhal kan dat mét de kleine erbij tijdens een relaxte Baby’s First Holiday.

De locaties in Sagres en Cascais beschikken over een sfeervolle Finisterra Spa waar speciale ouder & kind treatments’ op de menukaart staan: van ‘new mom’ massage tot een ‘moeder & kind facial of manicure’ en ‘vader & kind rugmassage’. Bij Martinhal Quinta komt de masseur ‘aan huis’ zodat moeder of vader even kunnen relaxen terwijl de kleine een middagdutje doet.

Familie yoga retreat

Yoga is hot en een goede manier om te ontspannen en even alle to do-lijstjes te vergeten. Maar een drukbezet gezinsleven gaat vaak niet samen met een week zon en zonnegroet.

De professionele babysits bij Martinhal bieden dan uitkomst: terwijl de ouders genieten van een relaxte yogales, zijn de kleintjes bij hen in goede handen. Maar extra leuk is het om samen met de kinderen een les te volgen en samen helemaal zen te worden.

wellnessvakantie in Portugal

Samen in het diepe: Baby Swim

De eerste keer samen in het zwembad is voor vaders en moeders vaak een mijlpaal. Tijdens een half uur Baby Swim – een speciale babyzwemles – raken ouders en hun baby’s vertrouwd met het water.

Voor peuters is de allereerste zwemles misschien nog wel spannender. Martinhal biedt daarom privélessen in een rustige omgeving zodat de kleintjes gemakkelijk en snel leren zwemmen.

Baby Swim - Martinhal Portugal

Reis naar Martinhal Family Hotels & Resorts

*Reserveer zelf je overnachting via Booking bij Martinha Resorts.
**Boek je vakantie naar Martinhal Resorts via de Vakantie Discounter.

Zou jij wel eens een wellnessvakantie met kinderen in Portugal willen beleven?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons