Lifestyle, Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna

Genieten tijdens de Wijn en Wellness weken bij Vakantiepark Mölke in Overijssel

12 november 2022
Wijn en Wellness weken bij Vakantiepark Mölke

Wijn en Wellness, vind jij dat ook een ideale combinatie? Verwen jezelf dan nu met een verblijf in een fijn wellness huisje in Overijssel tijdens de Wijn en Wellness Weken op Vakantiepark Mölke in Zuna.

 

Wijn en Wellness weken bij Vakantiepark Mölke – Reggedal

 

Wijn & Wellness, dat vinden wij een ideale combinatie! Heb je ons artikel met alle wijn en wellness reizen al eens gezien? Wij werden dan ook gelijk enthousiast toen Vakantiepark Mölke in Overijssel de Wijn en Wellness Weken aankondigde.

 

Tijdens de Wijn en Wellness weken die duren tot eind februari 2022 kan je op Vakantiepark Mölke heerlijke wellness huisjes reserveren en genieten van een wijnpakket met borrelhapjes! Hoe fijn is het dat je bij aankomst gelijk de hottub kan opstoken en de wijn al voor je koud staat.

 

Geniet van de Slow Living Experience
aan de Regge in het Overijsselse Zuna!

 

De streekwijn is zelf gebrouwen door De Wijnmakers, zij brouwen verschillende wijnen. Van een stuivende witte wijn tot een vol ronde rode wijn. In het wijnpakket vind je een mooie witte wijn en een rosé. Heb jij een andere voorkeur? Dan kan je in de streekwinkel op het vakantiepark de wijnen ruilen voor een soort naar keuze.

 

Er zijn veel leuke wellness huisjes te vinden op Vakantiepark Mölke in Overijssel waar je kan badderen met een wijntje in je hand of lekker kan genieten met een goed glas wijn na je sauna bezoek.

 

Of je nu met je partner op zoek bent naar een romantisch knus wellness huisje voor twee, graag met je gezin van 4 of 6 in een wellness kinder bungalow wilt verblijven of met je familie van zes wilt ontspannen in een River Lodge aan het water. Zelfs voor groepen tot 14 personen is er een heerlijke wellness villa beschikbaar. Bij Vakantiepark Mölke kan iedereen genieten van een wellness moment tijdens de Wijn en Wellness weken.

 

♥ Bekijk hier alle wellness huisjes en aanbiedingen voor Wijn & Wellness weken bij Vakantiepark Mölke

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wijn en Wellness weken bij Vakantiepark Mölke

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots