Overnachten, Spa & Sauna

Primeur in Nederland, ga wijnbaden bij Thermae 2000 in Limburg

29 juni 2022
Wijnbaden in Nederland? Vanaf 20 april wijnbaden bij Thermae 2000 in Limburg

We hebben een primeur in eigen land, je kan vanaf 20 april wijnbaden in Nederland. Reis naar het mooie Limburg en ga wijnbaden bij Thermae 2000. Ontdek de kracht van druiven tijdens vinotherapie!

 

Wijnbaden in Nederland? Vanaf 20 april wijnbaden bij Thermae 2000 in Limburg

 

Wijn & Wellness liefhebbers opgelet, er is een primeur in eigen land. Je kan nu ook in Nederland genieten van vinotherapie want Thermae 2000 in Limburg en Wijndomein St. Martinus uit Vijlen hebben de handen in een geslagen zodat je vanaf 20 april kan wijnbaden in Nederland.

 

Op de Cauberg kan je wijnbaden bij Thermae 2000. Dé ideale combinatie voor Wijn & Wellness liefhebbers. Neem plaats in het bubbelende wijnbad en geniet van de lokale wijnen van wijndomein St. Martinus uit Vijlen terwijl je ontspant met uitzicht op de Cauberg.

 

Het wijnbaden bij Thermae 2000 kan je als apart wellness arrangement reserveren. Vanuit het spa- en wellness gedeelte kan je in je badjas naar het afgeschermde terras wandelen waar je ongestoord van deze wijnbelevenis kan genieten. Mocht je al bekend zijn als wellness gast in Valkenburg, de wijnbaden van Thermae 2000 bevinden zich naast het Infinitum.

 

Wil je alleen van de wijnbaden in Nederland genieten dan boek je de wijnbad behandeling als los arrangement. Helemaal ideaal is het hotel wijnbad arrangement, dan kan je daarna lekker blijven overnachten bij Thermae 2000.

 

De kracht van druiven werd ontdekt door de eigenaren van het Franse merk Caudalie in de jaren ’90. In eerste instantie werden er schoonheidsproducten ontwikkeld en later werd de Caudalie Vinothérapie Spa werkelijkheid. Je kan er meer over lezen in ons artikel over onze vinotherapie Spa Caudalie ervaringen.


Ontdek hier alle info en reserveer je wijn belevenis.
♥ Samen relaxen met het Wijn Duo Arrangement in Limburg.
♥ Wijnbaden en overnachten, bekijk het Hotel Wijnbad Arrangement.

 

♥ Nog meer wijn en wellness! Ontdek al deze Wijn & Wellness Reizen.
♥ Bekijk alle ’s wereldse locaties waar je kan baden in wijn en vinotherapie kan ontdekken

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wijnbad Thermae 2000

 

Vinotherapie, zo werkt het wijnbaden bij Thermae 2000

 

Voordat je in het wijnbad stapt smeer je eerst je lichaam in met puur nature bodyscrub. Hierna neem je plaats in het wijnbad en dompel je jezelf onder in de wijnpulp van de Monarch druif en druivenpitolie. De Monarch druif bevat de stof resveratrol in de schil. Dit is één van de krachtigste antioxidanten die de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van UV-straling. Daarnaast verstevigt het de huid en gaat het rimpels tegen. In combinatie met de bubbels werkt dit zeer ontspannend en komt er een fijne subtiele wijngeur vrij.

 

In het wijnbad worden rozenblaadjes en Calendula toegevoegd. Beiden hebben een kalmerende werking voor de huid. Als het bubbel moment voorbij is staat er een glas heerlijk St. Martinus wijn voor je klaar waar je van kan genieten met uitzicht op de Limburgse heuvels. Het Wijndomein St. Martinus is al meerdere malen uitgeroepen tot beste wijngaard van de Lage Landen. Bourgondisch genieten noemen ze dat!

 

Na het wijnbaden bij Thermae 2002 smeer je je in met de fijne BodyMilk van Thermae For Me, de eigen Thermae 2000 product lijn. Deze extra hydraterende verzorging van je lichaam maakt je huid elastisch en zacht. Het wijnbaden in Nederland bij Thermae 2000 betreft een duo wellness behandeling en duurt 60 minuten.

 

Ontdek hier alle info en reserveer je wijn belevenis.
♥ Wijnbaden en overnachten, bekijk het Hotel Wijnbad Arrangement.

 

Wijnbaden bij Thermae 2000

 

Heb jij al zin om te gaan wijnbaden in Nederland bij Thermae 2000?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots