Wijnbaden in Nederland? Vanaf 20 april wijnbaden bij Thermae 2000 in Limburg

Primeur in Nederland, ga wijnbaden bij Thermae 2000 in Limburg

We hebben een primeur in eigen land, je kan vanaf nu wijnbaden in Nederland. Reis naar het mooie Limburg en ga wijnbaden bij Thermae 2000. Ontdek de kracht van druiven tijdens vinotherapie! Nieuw, ontdek nu ook de bierbaden bij Thermae 2000 in Limburg om de kracht van hop, gerst en mout te beleven.

Wijnbaden in Nederland? Ontdek de wijnbaden bij Thermae 2000 in Limburg

Wijn & Wellness liefhebbers opgelet, er is een primeur in eigen land. Je kan nu ook in Nederland genieten van vinotherapie want Thermae 2000 in Limburg en Wijndomein St. Martinus uit Vijlen hebben de handen in een geslagen zodat je nu ook kan wijnbaden in Nederland.

Op de Cauberg kan je wijnbaden bij Thermae 2000. Dé ideale combinatie voor Wijn & Wellness liefhebbers. Neem plaats in het bubbelende wijnbad en geniet van de lokale wijnen van wijndomein St. Martinus uit Vijlen terwijl je ontspant met uitzicht op de Cauberg.

Het wijnbaden bij Thermae 2000 kan je als apart wellness arrangement reserveren. Vanuit het spa- en wellness gedeelte kan je in je badjas naar het afgeschermde terras wandelen waar je ongestoord van deze wijnbelevenis kan genieten. Mocht je al bekend zijn als wellness gast in Valkenburg, de wijnbaden van Thermae 2000 bevinden zich naast het Infinitum.

Wil je alleen van de wijnbaden in Nederland genieten dan boek je de wijnbad behandeling als los arrangement. Helemaal ideaal is het hotel wijnbad arrangement, dan kan je daarna lekker blijven overnachten bij Thermae 2000.

De kracht van druiven werd ontdekt door de eigenaren van het Franse merk Caudalie in de jaren ’90. In eerste instantie werden er schoonheidsproducten ontwikkeld en later werd de Caudalie Vinothérapie Spa werkelijkheid. Je kan er meer over lezen in ons artikel over onze vinotherapie Spa Caudalie ervaringen.


Ontdek hier alle info en reserveer je wijn belevenis.
♥ Samen relaxen met het Wijn Duo Arrangement in Limburg.
♥ Wijnbaden en overnachten, bekijk het Hotel Wijnbad Arrangement.
♥ LEUK NIEUWS! Stap nu ook in een bierbad bij Thermae 2000, lees meer over de bierspa in Limburg!

♥ Nog meer wijn en wellness! Ontdek al deze Wijn & Wellness Reizen.
♥ Bekijk alle ’s wereldse locaties waar je kan baden in wijn en vinotherapie kan ontdekken

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wijnbad Thermae 2000

Vinotherapie, zo werkt het wijnbaden bij Thermae 2000

Voordat je in het wijnbad stapt smeer je eerst je lichaam in met puur nature bodyscrub. Hierna neem je plaats in het wijnbad en dompel je jezelf onder in de wijnpulp van de Monarch druif en druivenpitolie. De Monarch druif bevat de stof resveratrol in de schil. Dit is één van de krachtigste antioxidanten die de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van UV-straling. Daarnaast verstevigt het de huid en gaat het rimpels tegen. In combinatie met de bubbels werkt dit zeer ontspannend en komt er een fijne subtiele wijngeur vrij.

In het wijnbad worden rozenblaadjes en Calendula toegevoegd. Beiden hebben een kalmerende werking voor de huid. Als het bubbel moment voorbij is staat er een glas heerlijk St. Martinus wijn voor je klaar waar je van kan genieten met uitzicht op de Limburgse heuvels. Het Wijndomein St. Martinus is al meerdere malen uitgeroepen tot beste wijngaard van de Lage Landen. Bourgondisch genieten noemen ze dat!

Na het wijnbaden bij Thermae 2002 smeer je je in met de fijne BodyMilk van Thermae For Me, de eigen Thermae 2000 product lijn. Deze extra hydraterende verzorging van je lichaam maakt je huid elastisch en zacht. Het wijnbaden in Nederland bij Thermae 2000 betreft een duo wellness behandeling en duurt 60 minuten.

Ontdek hier alle info en reserveer je wijn belevenis.
♥ Wijnbaden en overnachten, bekijk het Hotel Wijnbad Arrangement.

Wijnbaden bij Thermae 2000

Nieuw, ontdek nu ook de bierbaden bij Thermae 2000

Alle bier- én wellnessliefhebbers kunnen nu ook naar Limburg reizen om in een bierbad te stappen! Thermae 2000 in Valkenburg heeft de handen ineen geslagen met Brouwerij Klinkers, bekend van onder andere het Caubergbiertje Cauwe. Neem plaats in een bierbad gevuld met een combinatie van hop, mout en gist, terwijl je geniet van een bierproeverij en uitzicht over het Geuldal.

Het bierbad van Thermae 2000 wordt gevuld met onder andere hop, mout en gist, afkomstig uit de brouwprocessen van brouwerij Klinker. “Het kiezelhoudend gehalte van de hop werkt ook nog eens goed om de poriën van de huid te reinigen.” In totaal zitten gasten ongeveer 30 minuten in het bierbad in Limburg met een watertemperatuur van zo’n 37°C graden te genieten van een volledig verzorgingsritueel met uitzicht over het heuvelland. De totale privé wellnessbehandeling duur iets minder dan een uur.

♥ Lees hier meer over de bierspa in Limburg!
♥ Bekijk de informatie en arrangementen voor het bierbad bij Thermae 2000,

Bierspa in Limburg, stap in bierbad bij Thermae 2000

Heb jij al zin om te gaan wijnbaden in Nederland bij Thermae 2000?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons