Romantische vakantie Wildkogel Arena

Genieten in Wildkogel Arena van rustige winter activiteiten

Zin in een relax vakantie in de sneeuw in Oostenrijk? Wij zochten uit welke rustige winter activiteiten je in Wildkogel Arena allemaal kan beleven.

Rustige winter activiteiten in Wildkogel Arena

Geen zin om de hele dag de pistes af te sjezen, bij te houden hoeveel kilometer je op een dag hebt afgelegd en snel je lunch in een berghut naar binnen schrokken omdat je anders niet op tijd bent voor de skilift terug naar het dal?

Een vakantie in de sneeuw kan ook heel relaxt zijn! Wij zochten uit welke rustige winter activiteiten je in de Wildkogel Arena kan beleven. Wat ons betreft zitten er leuke vakantie tips voor iedereen tussen, of je nu van een romantische vakantie met zijn twee, met je gezin, familie of vrienden op reis gaat.

♥ Meer info over langste verlichte rodelbaan ter wereld.
♥ Ontdek hier alle wellness vakantie tips voor Oostenrijk.
♥ Alles over het skigebied Wildkogel Arena Neukirchen Bramberg.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Vakantie Wildkogel Arena

Samen lachen en dingen beleven is goed voor je

Lachen is gezond, wij schreven er al eerder over! En samen dingen beleven zorgt voor verbinding. Als je dan samen iets gaat ondernemen waarbij je ook nog eens gegarandeerd gaat lachen en het kind weer even in je naar boven komt, dan heb je de ideale mix te pakken.

Rodelen in de sneeuw is een van de leukste winteractiviteiten die er is! En of het rustig of snel gaat, heb je helemaal zelf in de hand, want jij bestuurd de slee. In de Wildkogel Arena vind je de langste verlichte rodelbaan ter wereld!

♥ Meer info over langste verlichte rodelbaan ter wereld.

Winteractiviteiten Wildkogel Arena

Winter wandelen in Wildkogel Arena Neukirchen Bramberg

Het Wildkogel Arena Neukirchen Bramberg skigebied in Oostenrijk is een van de beste skigebieden in Oostenrijk tot 80 kilometer. De Wildkogelbahn in Neukirchen en de Smaragdbahn in Bramberg brengen wintersport liefhebbers naar een hoogte van 2100 meter.

Je hoeft natuurlijk niet naar de top om vervolgens kilometer vretende afdalingen te gaan maken. Je kan ook van het uitzicht genieten, van de frisse berglucht en lekker gaan winter wandelen in Wildkogel Arena.

♥ Alles over het skigebied Wildkogel Arena Neukirchen Bramberg.

Winter activiteiten Wildkogel Arena

Romantisch, stap in een paardenslee!

Ik ben een enorme paarden liefhebber dus ik zou het gelijk doen! Kleed je warm aan en stap in een prachtige paardenslee om je door de omgeving te laten rijden.

Kruip lekker dicht tegen elkaar aan en geniet van de knusse tocht onder een warme deken terwijl een edel paard je voorttrekt door het mooie winter wonder landschap.

Winter activiteiten Wildkogel Arena

Wildobservatie en herten voeren in Habach vallei

In de wintermaanden kunnen edelherten door de enorme sneeuwval niet genoeg voedsel vinden. Dat betekent dat de herten in de winter bijgevoerd moeten worden. De herten komen in de winter allemaal naar de Habach vallei in het Wildkogel Arena gebied.

Ga er niet naar toe met de verwachting dat je zelf hertjes mag gaan voeren. Deze rustige winter activiteit in de Wildkogel Arena betreft een winter excursie van ongeveer 4 uur waarbij je leert en ziet dat bijvoeren niet hetzelfde is als voeren en dat actief wildbeheer nodig is en veel betekent. Hou er rekening mee dat je een reservering moet maken voor deze winter excursie in Wildkogel Arena.

♥ Meer info over de wildexcursie in Wildkogel Arena.

Winter activiteiten in Wildkogel Arena


Wat is jou top 3 qua rustige winter activiteiten in Wildkogel Arena?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons