Lifestyle

Yoga aan huis in Rotterdam en omgeving, de nieuwe urban lifestyle

16 augustus 2020
Yoga aan huis in Rotterdam en omgeving

Yoga aan huis in Rotterdam en omgeving, de nieuwe urban lifestyle. Herken je dat? Een druk leven met werk, sociale bezigheden en misschien wel een gezin maar je wilt ook graag jouw eigen wellness momenten. De sportschool is niet altijd open, de sauna niet om de hoek en de drempel om de deur uit te gaan is groter dan je zou willen.

 

Yoga aan huis, de nieuwe urban lifestyle

 

Je kunt nu thuis jouw eigen wellness spot creëren dankzij de persoonlijke yogales aan huis van Suzanne de Bruin. Suzanne van ‘Suzen’ stelt een persoonlijke yogales voor jou samen. Een hele bijzondere ervaring om je woonkamer voor een uur om te toveren tot je eigen privé yoga studio. Ik volgde de les alleen maar Suzanne kan ook een les voor meerdere personen geven. Leuk om samen met een vriendin, partner of je gezin te doen. Geen les is hetzelfde en de yogalessen thuis worden volledig aan jouw wensen en behoeften aangepast. Yoga thuis voor beginners is dus zeker mogelijk. Ben je een ervaren yogi? Suzen verzorgt ook yoga voor gevorderden. Yoga thuis beoefenen voor gevorderden kan ook in een groep.

 

Bij binnenkomst stelt Suzanne zich voor en geeft aan voor alles gezorgd te hebben. Wat fijn! Ik hoef dus geen yogamatje te regelen, alleen maar een ruimte in de woonkamer. Ook heeft ze verschillende blokken bij zich om de stretches te vergemakkelijken en dekentjes voor tijdens de ontspanningsoefening. We beginnen met een korte kennismaking in de lotushouding op de mat gevolgd door enkele asana’s uit de yin yoga.

 

Bij yin yoga draait het om totale ontspanning, overgave en loslaten. Tijdens de yoga praat Suzanne rustig tegen me waardoor ik weet wat de volgende houding is en me volledig kan focussen op de les. Op de achtergrond speelt rustgevende muziek uit de minispeaker die ze heeft meegebracht. Bijzonder om te ervaren hoe snel je vergeet dat je in je eigen woonkamer bent!

 

Na de ontspanningsoefening biedt Suzanne mij een kopje yogithee aan. Dit heeft ze meegenomen in een thermosfles met theeglazen en al. Kortom ik word volledig verzorgd in mijn eigen huis en dat is pure luxe! Na de les praten we nog wat na over mijn ervaring, de oefeningen en de mogelijkheden voor vervolglessen. Ik ben heerlijk relaxed klaar voor het weekend, namaste!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je onderaan de website in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook – Instagram en Pinterest.

 

*Woon je in Amsterdam? Boek een massage thuis via Cocon in Amsterdam

 

Yogales thuis in Rotterdam 

 

Yogales thuis in Rotterdam 

 

Suzen biedt privé yoga aan huis in de regio Rotterdam en omgeving aan voor €44,95 voor één persoon. Iedere extra persoon die de yogales thuis wilt mee ervaren betaald €14,95. Wil je eerst eens een proefles proberen? Dat kan voor slechts €19,95 voor één persoon. Op de website van Suzen by Suus vind je een interessant kennismakingsaanbod, diverse workshop mogelijkheden en leer je Suzanne alvast een beetje kennen.

 

Yoga aan huis in Rotterdam en omgeving, zou jij dat ook wel eens willen ervaren?

 

Yoga aan huis, de nieuwe urban lifestyle

 

*Meer lezen over Kim haar wellness momenten? Check Kim haar pagina op Wellness Spots met een overzicht van al haar artikelen.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots