Yoga aan huis in Rotterdam en omgeving

Yoga aan huis in Rotterdam en omgeving, de nieuwe urban lifestyle

Yoga aan huis in Rotterdam en omgeving, de nieuwe urban lifestyle! Herken je dit? Een druk leven met werk, sociale bezigheden en misschien wel een gezin maar je wilt ook graag jouw eigen wellness momenten. De sportschool is niet altijd open, de sauna niet om de hoek en de drempel om de deur uit te…

Yoga aan huis, de nieuwe urban lifestyle

Je kunt nu thuis jouw eigen wellness spot creëren dankzij de persoonlijke yogales aan huis van Suzanne de Bruin. Suzanne van ‘Suzen’ stelt een persoonlijke yogales voor jou samen. Een hele bijzondere ervaring om je woonkamer voor een uur om te toveren tot je eigen privé yoga studio. Ik volgde de les alleen maar Suzanne kan ook een les voor meerdere personen geven.

Leuk om samen met een vriendin, partner of je gezin te doen. Geen les is hetzelfde en de yogalessen thuis worden volledig aan jouw wensen en behoeften aangepast. Yoga thuis voor beginners is dus zeker mogelijk. Ben je een ervaren yogi? Suzen verzorgt ook yoga voor gevorderden. Yoga thuis beoefenen voor gevorderden kan ook in een groep.

Bij binnenkomst stelt Suzanne zich voor en geeft aan voor alles gezorgd te hebben. Wat fijn! Ik hoef dus geen yogamatje te regelen, alleen maar een ruimte in de woonkamer. Ook heeft ze verschillende blokken bij zich om de stretches te vergemakkelijken en dekentjes voor tijdens de ontspanningsoefening. We beginnen met een korte kennismaking in de lotushouding op de mat gevolgd door enkele asana’s uit de yin yoga.

Bij yin yoga draait het om totale ontspanning, overgave en loslaten. Tijdens de yoga praat Suzanne rustig tegen me waardoor ik weet wat de volgende houding is en me volledig kan focussen op de les. Op de achtergrond speelt rustgevende muziek uit de minispeaker die ze heeft meegebracht. Bijzonder om te ervaren hoe snel je vergeet dat je in je eigen woonkamer bent!

Na de ontspanningsoefening biedt Suzanne mij een kopje yogithee aan. Dit heeft ze meegenomen in een thermosfles met theeglazen en al. Kortom ik word volledig verzorgd in mijn eigen huis en dat is pure luxe! Na de les praten we nog wat na over mijn ervaring, de oefeningen en de mogelijkheden voor vervolglessen. Ik ben heerlijk relaxed klaar voor het weekend, namaste!

♥ Neem contact op met Suus van Suzen by Suus voor meer info.
♥ Woon je in Amsterdam? Boek een massage thuis via Cocon in Amsterdam

Meer lezen over Kim haar wellness momenten? Check Kim haar pagina op Wellness Spots.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Yogales thuis in Rotterdam 

Yogales thuis in Rotterdam 

Suzen biedt privé yoga aan huis in de regio Rotterdam en omgeving aan voor één persoon. Wil je met meer personen een yogales thuis volgen? Dan betalen de extra yoga thuis les deelnemers een bijdrage per les.

Wil je eerst eens een proefles proberen? Ook dat is mogelijk bij Suus, de yogales vrouw! Op de website van Suzen by Suus vind je een interessant kennismakingsaanbod, diverse workshop mogelijkheden en leer je Suzanne alvast een beetje kennen.

Yoga aan huis, de nieuwe urban lifestyle

Yoga aan huis in Rotterdam en omgeving,
zou jij dat ook wel eens willen ervaren?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons