Lifestyle

Yoga in hoogste reuzenrad in Las Vegas

19 juli 2016
Yoga in hoogste reuzenrad in Las Vegas

Hou jij van yoga en wil je wel eens ontspannen op een bijzondere locatie? The High Roller, het reuzenrad van The LINQ Hotel & Resort in Las Vegas biedt vanaf nu yogasessies aan in de cabines van het reuzenrad op 168 meter hoogte.

 

Yoga in het hoogste reuzenrad ter wereld in Las Vegas

 

Tijden de yogasessies van een uur word je als deelnemende yogi begeleid door een instructeur van Silent Savana. Met een koptelefoon op je hoofd ontvang je de instructies van de instructeur en kan je de muziek horen. Hoewel je met meerdere yogi’s de les volgt volg je individueel de sessie en kan je je volledig focussen op de sessie. De yogasessies zijn een rustgevende ervaring en je kan gelijk genieten van een wijd uitzicht op de skyline van Las Vegas.

 

Dit is echt een unieke ervaring voor Las Vegas”, zegt Bob Morse, president of hospitality van Caesars Entertainment. “The LINQ Promenade creëerde als eerste een outdoor locatie waarbij winkels, retail en entertainment gecombineerd worden op één plaats. Na veel succes, hebben we een nieuwe mogelijkheid gevonden om The High Roller ervaring voor onze bezoekers naar een hoger niveau te brengen”.  Yogaliefhebbers kunnen zeven dagen per week yogasessies volgen tussen 11.30 uur en 17.00 uur. Wil jij dit ook ervaren maak dan telefonisch of via de website www.Caesars.com/LINQ/High-Roller een reservering. Voor $75 per persoon kan je een ticket kopen en dan volg je met maximaal zes personen tegelijk een yogasessie waarbij je twee keer ronddraait.

 

Yoga in hoogste reuzenrad in Las Vegas

 

The High Roller, hoogste reuzenrad ter wereld
Met een hoogte van 168 meter is The High Roller het hoogste reuzenrad ter wereld. The High Roller beschikt over 28 gesloten cabines waarin maximaal 40 personen tegelijkertijd passen. Een ritje in het reuzenrad duurt normaal gesproken dertig minuten. Een yogasessie vindt plaats met maximaal 6 personen en duurt een uur waardoor de yogis twee volledige rondes maken.

 

The High Roller Observation Wheel is onderdeel van The LINQ Hotel & Casino. Dit resort is te vinden in het midden van de Las Vegas Strip en heeft 2.253 hotelkamers. Hier hebben gasten keuze uit verschillende restaurants en naast de High Roller bezit het hotel ook andere entertainment mogelijkheden, zoals een eigen spa, een winkelcentrum en uitgaansgelegenheden.

Wil jij ook wel eens een yoga sessie op grote hoogte ervaren?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots