Overnachten, Spa & Sauna

Ga op yoga vakantie naar Kanaaleiland Guernsey

2 augustus 2023
Yoga-Port-Soif-Yoga-Elements

Kanaaleiland Guernsey is een oase van rust. Een ideale plek om te ontspannen en tot jezelf te komen. Gun jezelf eens een yoga-retraite, onder begeleiding van de ervaren yoga-lerares Emma Després. Zij geeft lessen in Hatha-yoga en Yoni-yoga op Guernsey. Hier schud je alles van je af en omarm je de omgeving. Op dit Kanaaleiland stap je terug in de tijd, weg van alle hectiek. Je herstelt er van de dagelijkse beslommeringen en laat alle energie weer in je terug komen.

 

Ontspannen op Guernsey, yoga vakantie Guernsey Kanaaleiland

 

Weer eens wat anders, denk eens aan een yoga vakantie Op Guernsey, één van de Kanaaleilanden. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf in het luxe, pittoreske Hotel Fleur du Jardin inclusief English breakfast. Om je wellness-verblijf compleet te maken staan in het nabijgelegen Lavender Rooms Wellness Center gespecialiseerde schoonheidsspecialistes voor je klaar. In een rustige en ontspannen sfeer bieden ze een keur aan spa-behandelingen.

 

De yogalessen onder leiding van Emma Després zijn geschikt voor alle niveaus, zowel voor beginners als gevorderden met veel ervaring. Er zijn diverse yoga arrangementen, zoals een vakantie die bestaat uit vijf yogasessies, inclusief een dynamische ochtendoefening en een late introspectieve namiddagsessie.

 

🧘Check hier het reisaanbod van de ANWB;
🧘Bekijk hier al onze yoga tips en yoga vakanties en reizen;
🧘Check hier de opties voor yoga op Guernsey via Book Retreats;
🧘Ontdek hier het complete yoga vakantie aanbod bij Book Yoga Retreats.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Ontspannen op Guernsey

 

Reizen naar Kanaaleiland Guernsey

 

Ik hoor je denken, Guernsey? Niet iedereen weet dat het Kanaaleiland voor de kust van Normandië ligt. Het bijzondere is dat Queen Elizabeth de koningin is maar dat het en níet bij Groot-Brittannië en niet bij de EU hoort. In het kanaal tussen Frankrijk en Groot-Brittannië liggen twee eilanden, na Jersey is Guernsey het grootste eiland. De mensen spreken er Engels, maar zijn dus geen Britten.

 

De Guernsians betalen met hun eigen pound, die dus wel even veel waard is als de Britse pond. De straatnamen zijn in het Frans, maar worden wel weer op zijn Engels uitgesproken. Kortom, een bijzonder eiland dus!

 

Bekijk hier het reisaanbod van de ANWB.
♥ Check hier de opties voor yoga op Guernsey via Book Retreats;
♥ Ontdek hier het complete yoga vakantie aanbod bij Book Yoga Retreats.

 

Yoga vakantie Guernsey Kanaaleilanden

 

Ben jij wel eens op Guernsey geweest?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots