Overnachten, Spa & Sauna

Ga op yoga vakantie naar Kanaaleiland Guernsey

16 mei 2017
Yoga-Port-Soif-Yoga-Elements

Kanaaleiland Guernsey is een oase van rust. Een ideale plek om te ontspannen en tot jezelf te komen. Gun jezelf eens een yoga-retraite, onder begeleiding van de ervaren yoga-lerares Emma Després. Zij geeft lessen in Hatha-yoga en Yoni-yoga. Hier schud je alles van je af en omarm je de lente. Op dit Kanaaleiland stap je terug in de tijd, weg van alle hectiek. Je herstelt er van de dagelijkse beslommeringen en laat alle energie weer in je terug komen.

 

Ontspannen op Guernsey

 

Sunair Vakanties biedt yoga-vakanties aan op Kanaaleiland Guernsey. Je verblijft in het luxe, pittoreske Hotel Fleur du Jardin inclusief English breakfast. Om je wellness-verblijf compleet te maken staan in het nabijgelegen Lavender Rooms Wellness Center gespecialiseerde schoonheidsspecialistes voor je klaar. In een rustige en ontspannen sfeer bieden ze een keur aan spa-behandelingen.

 

De yogalessen zijn geschikt voor alle niveaus, zowel voor beginners als gevorderden met veel ervaring. Het pakket bestaat uit vijf yogasessies, inclusief een dynamische ochtendoefening en een late introspectieve namiddagsessie. Op www.beinspiredby.co.uk kan je alle informatie vinden over de mogelijkheden qua yoga die op dit eiland worden aangeboden.

 

Ontspannen op Guernsey

 

Reizen naar Kanaaleiland Guernsey

Ik hoor je denken, Guernsey? Niet iedereen weet dat het Kanaaleiland voor de kust van Normandië ligt. Het bijzondere is dat Queen Elizabeth de koningin is maar dat het en níet bij Groot-Brittannië en niet bij de EU hoort. In het kanaal tussen Frankrijk en Groot-Brittannië liggen twee eilanden, na Jersey is Guernsey het grootste eiland. De mensen spreken er Engels, maar zijn dus geen Britten. De Guernsians betalen met hun eigen pound, die dus wel even veel waard is als de Britse pond. De straatnamen zijn in het Frans, maar worden wel weer op zijn Engels uitgesproken. Kortom, een bijzonder eiland dus!

 

De nederlandse reisorganisatie Sunair biedt yoga-reizen aan naar Guernsey. Inclusief rechtstreekse retourvlucht vanaf Rotterdam – The Hague Airport kan je voor een prijs van €750,- een week genieten op het kanaaleiland. Hiervoor verblijf je in hotel Fleur du Jardin, inclusief English breakfast en kan je meedoen met de yoga lessen van Emma Després. Wil je jezelf verwennen met beauty behandelingen dan kan je die bijboeken bij het Lavender Rooms Wellness Center dat naast het hotel ligt.

 

Ben jij wel eens op Guernsey geweest?

 *Dit artikel is mede tot stand gekomen n.a.v. een persbericht. De informatie dient ter inspiratie. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots