Lifestyle, Overnachten

Ontspan tijdens een luxe retreat in de Alentejo in Portugal

8 maart 2022
Corc Yoga Portugal

Ben je op zoek naar een wellness en/of yoga vakantie in Portugal? Wij hebben een aantal ontspannende wellness vakantie ideeën in Portugal voor je op een rij gezet.

 

Yoga vakantie Portugal

 

Portugal is een heerlijk vakantieland om volop te genieten en te ontspannen. Verscholen baaien om samen te genieten, romantische hotels om je in terug te trekken, heerlijke steden om doorheen te slenteren en genieten van heerlijk eten. Een wellness en/of yoga vakantie naar Portugal zal je goed doen.

 

Waar je ook naar op zoek bent qua yoga vakanties in Portugal, voor ieder budget zijn er diverse mogelijkheden. Uiteraard staat tijdens een yoga vakantie in Portugal de dagelijkse yoga lessen centraal maar vaak is er veel meer aandacht voor wellness tijdens de reis. Soms zijn er extra wellness workouts en meditatie oefeningen mogelijk. Staat er gezonde voeding door de chefs des huizes voor je klaar en zijn er verschillende ontspannende activiteiten om de omgeving te ontdekken.

 

♥ Bekijk al onze Wellness Spots tips voor de Alentejo in Portugal!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Yoga vakantie Portugal

 

Yoga vakantie met SpaDreams in Portugal 

 

SpaDreams is met méér dan 2000 reisprogramma’s in meer dan 50 landen de grootste reisorganisatie op het gebied van Wellness & Gezondheidsreizen. Zij bieden dan ook vele wellness en yoga vakanties in Portugal aan.

 

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Yoga & Meditatie of een Yoga & Surfen vakantie in de Alentejo regio. Of tot rust komen door te luisteren naar het geruis van de golven tijdens een yogasessie in de Atlantische Oceaan in de Algarve.

 

♥ Bekijk hier alle yoga reizen van SpaDreams in Portugal

 

Surf Yoga les op het strand

 

Yoga vakantie met PuurenKuur in Portugal 

 

PuurenKuur is een Nederlandse reisorganisatie dat wereldwijd wellness reizen aanbied. Ook zij bieden een uitgebreid aanbod aan wellness vakantie in Portugal aan waarbij je ook specifiek kan zoeken op yoga vakantie in Portugal.

 

♥ Bekijk hier alle wellness reizen van PuurenKuur in Portugal

 

Yoga les op het strand van Rockanje

 

The Renewal, een luxe retreat in Portugal van Cork Yoga  

 

Corc Yoga organiseert ‘The Renewal’, een bijzondere luxe retreat in Portugal. Corc Yoga is bedacht door de Californische Christine Moghadam. Tijdens haar reis door Portugal ontdekte ze de schoonheid van één van de rijkste natuurlijke grondstoffen van het land: de kurkboom en zo ontstond Corc Yoga. De Corc Yoga mat is ’s werelds meest duurzame yoga mat. Naast de ontspannende producten gemaakt van kurk organiseert Corc Yoga ook elk jaar een luxe retreat, The Renewal.

 

Het team van wellness experts bestaat uit professionele en gepassioneerde yoga instructeurs met verschillende specialisaties zoals onder andere Hatha Yoga, Yin Yoga en Ashtanga Vinyasa Yoga. Er zijn sound healing experts en top chef-koks die de fijnste gerechten klaarmaken voor alle deelnemers. Naast alle wellness workshops in groepsverband is er ook aandacht voor voeding en de invloed op het mentale welzijn.

 

♥ Ontdek hier alles over Corc Yoga Portugal!

 

Yoga retreat in Alentejo in Portugal

 

Zou jij ook wel eens tot rust willen komen tijdens een yoga vakantie in Portugal?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots