Overnachten

Beleef een yoga vakantie hoog in de wolken in dit sky hotel in Zuid-Tirol

5 juni 2023
Yoga vakantie Tratterhof hotel in Zuid-Tirol

Ben je op zoek naar een fijn hotel voor een yoga vakantie in de natuur in de mooie omgeving van Meransen? Beleef een yoga vakantie bij het Tratterhof Hotel in Zuid-Tirol, een bijzonder ‘Mountain Sky Hotel’.

 

Yoga vakantie Tratterhof hotel in Zuid-Tirol

 

Haal diep adem en voel je vrij in het op een hoogte van 1500 meter gelegen Tratterhof Mountain Sky Hotel. Middenin de Dolomieten wacht een zomer vol plezier en genot op je. Het Tratterhof Mountain Sky Hotel is een uniek en bijzonder hotel dat ongekende mogelijkheden biedt om te relaxen en te genieten van het goede leven.

 

Alle hotelkamers hebben royale balkons en terrassen en het unieke Terrace Luxury Living concept van dit hotel biedt altijd een geweldig uitzicht op de bergwereld rondom het luxe wellness hotel. Echte wellnessliefhebbers willen niet meer weg uit de 4000 m2 grote Monte Silva Mountain Spa, die het kwaliteitskeurmerk Premium Spa van de Belvita Leading Wellnesshotels draagt. Yoga, pilates, qi gong, verscheidene fitnessprogramma’s en mental coaching geven je nieuwe kracht en de mooie natuur van het Altfasstal rondom het Tratterhof Mountain Sky Hotel geven je nog net dat beetje extra energie. Ook voor wie op zoek is naar een romantisch hotel in Meransen, zit hier samen goed.

 

De eerste week van juli en de laatste week van september 2023 is het tijd voor liefhebbers van yoga- en wellness om af te reizen naar Meransen voor een yoga vakantie in het Tratterhof hotel in Zuid-Tirol. Het luxe wellness hotel verwelkomt dan Maksim Klasanovic, alias Thai-Miki. De Bosnische Maksim zat bijna negen jaar van zijn leven opgesloten in een van de strengste gevangenissen in Thailand. In de gevangenis werd yoga zijn ankerpunt om te kunnen overleven. “De kracht die ik heb opgebouwd in gevangenschap, wil ik doorgeven aan anderen“, aldus Thai-Miki, die in hotel Tratterhof een indrukwekkend programma voor yoga en mentaal welzijn zal presenteren. Maksim heeft ook een boek geschreven maar het is helaas niet vertaald.

 

♥ Informeer naar beschikbaarheid van arrangementen.
♥ Lees hier onze uitgebreide informatie over het Tratterhof Mountain Sky Hotel.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Yoga vakantie Tratterhof hotel in Zuid-Tirol

 

Yoga vakantie arrangement in juli en september 2023

 

In de week van 1 tot 8 juli en van 23 tot 30 september 2023 wordt er een yoga vakantie arrangement met Thai-Miki aangeboden in het Tratterhof hotel in Zuid-Tirol. Heb jij interesse in dit krachtige yoga vakantie arrangement, neem dan rechtstreeks contact op met het Mountain Sky Hotel om de beschikbaarheid na te vragen en meer te horen over de deelname en voorwaarden. Dit is er in elk geval inbegrepen in het arrangement dat een vanaf prijs heeft van €1855,- per persoon:

 

  1. Gebruik van de wellnesswereld Monte Silva Mountain Spa;
  2. 7 overnachtingen in de droomsuites incl. Tratterhofs halfpension;
  3. Gebruik van de Skyroom-fitnesszaal, deelname aan activiteitenprogramma;
  4. Dagelijks yoga & mental training met Thai-Miki incl. 7 yogasessies, 3 sessies mental training met de zogenoemde 3 x 10 methode;
  5. Diner-avondsessie met Thai-Miki, excursie naar Brixen, 10 dagen follow-up via WhatsApp-groep en met video’s.

 

Yoga vakantie Tratterhof hotel in Zuid-Tirol

 

Heb jij interesse in de yoga vakantie bij het Tratterhof hotel in Zuid-Tirol?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots