Lifestyle

Yogales van Sofia op het strand van Rockanje

2 juli 2022
Yogales op het strand van Rockanje

Heb jij zin in een yogales op het strand in Rockanje? Kies voor Yoga Sofia en ontspan met je voeten in het zand aan zee terwijl je de frisse zoute zeelucht opsnuift. Ook mogelijkheden voor Sup Yogalessen!

 

Yogales op het strand van Rockanje

 

Wil jij yogales op het strand van Rockanje ervaren? Kies dan voor Yoga Sofia! Elke zondagochtend worden er in de zomer yogales op het strand gegeven. De Beach Yogalessen starten in week 27 en duren tot en met week 35. Als de weersomstandigheden het toelaten, daarmee wordt bedoeld dat het niet te hard waait en de zee bij Rockanje rustig is zullen er ook SUP Yogalessen worden verzorgd.

 

Als het weer ineens omslaat en het pijpenstelen regent of stormt, verhuizen de deelnemers van Yoga Sofia naar een slecht weer locatie. Zijn de omstandigheden juist heel goed en is het bijna windstil dan wordt de Beach Yogales een SUP Yogales voor dezelfde prijs.

 

*Lees hier alles over suppen in Rockanje!

 

Waarom een yogales op het strand van Yoga Sofia?

 

Sofia heeft een yoga opleiding in India gevolgd, bij de Sathyadhara Yogalife Ashram in Choral in Indore. Waar er normaal 20 studenten in aan de yoga opleiding in India deelnemer waren er nu maar 4 deelnemers. Dat betekende extra veel één op één begeleiding en dat alles volgens de eeuwenoude principes van yogi’s in India.

 

Daarnaast is Sofia opgeleid op een plek die het niet doet om geld uit de zak van westerlingen te kloppen, maar bij een organisatie die een eerlijke prijs vraagt, omdat ze de visie hebben om yoga over de wereld te verspreiden. Dat is ook hoe Sofia haar yogalessen op het strand van Rockanje wil geven; met een schat van informatie en hulp voor cursisten waar nodig. Haar partner en zij hebben een toekomstdroom waarin ze ook deels in India gaan wonen. Alles wat zij extra verdienen willen ze in de toekomst ook in India investeren om het leven voor zovelen daar die het slecht hebben iets beter te maken.

 

Yoga is volgens Sofia een prachtig instrument om rust in je hoofd en leven te brengen. Echter is de volledige Yogic Lifestyle de manier om te genezen van chronische ziekten, af te rekenen met overgewicht en te herstellen na een burn-out of depressie. Naast yogadocente is Sofia een ervaringsdeskundige op verschillende vlakken en NLP practitioner en kan zij op een coachende manier mensen helpen door middel van Privé Yogalessen. Je kan bij Yoga Sofia informeren naar de mogelijkheden en daarna gericht aan de slag gaan met iemands blokkades. Yoga Sofia vind het belangrijk dat iedereen een kans heeft en het verdiend om een evenwichtig, flexibel en gelukkig leven te leiden.

 

Wat kan je verwachten bij Yoga Sofia in Rockanje?

 

Beach Yogales op het prachtige strand van Rockanje! Er is geen betere plek waar alle elementen samenkomen, dus ideaal als vakantieactiviteit om wat meer rust in jezelf te vinden.

 

De basis voor de Yoga Sofia yogalessen op het strand van Rockanje is Hatha Yoga. De Indiase geleerde en filosoof Patanjali beschreef eeuwen geleden yoga als een achtvoudig pad. Het derde onderdeel is Asana en het vierde Pranayama. Deze zijn het meest praktisch en vormen samen de hoofdbestanddelen van Hatha Yoga. Ha betekent zon en Tha betekent maan in het Sanskriet. De zon is mannelijk en staat voor de fysieke energie en de maan is vrouwelijk en staat voor mentale energie. In Hatha Yoga komen deze tegengestelde energieën samen, brengen balans in lichaam en geest en openen hiermee je energiekanalen om blokkades op te heffen.

 

Naast Asana’s en Pranayama komen in de Hatha Yogalessen ook Kriyas, Bandhas en Mudras aan bod. Het is yoga voor de interne gezondheid en voor de stimulering van organen. Kracht, flexibiliteit, ademhaling en ontspanning staan centraal.

 

Yogales op het strand van Rockanje

 

Wat kost een yogales op het strand?

 

 1. De Beach Yogalessen kosten € 15,- per les van 1,5 uur of je kan een 5-rittenkaart kopen voor € 60,-.
 2. De SUP Yogalessen zijn € 20,- per les van 1,5 uur.
 3. Privé Yoga is afhankelijk van wat we gaan doen. Eerst komt er een vrijblijvend gesprek waarna Sofia een offerte opstelt.

 

Meer info over yoga- en SUP yogalessen in Rockanje

 

De Beach Yogalessen op het strand van Rockanje worden op zondagochtend gegeven, meestal van 9.00 uur tot 10.30 uur . Je kan je aanmelden voor de yogalessen op het strand via de app of door te bellen naar Sofia: +31 (0)6 16 16 15 12. De website Yoga Sofia is nog niet helemaal klaar maar voor meer informatie kan je wel alvast Yoga Sofia op Facebook bekijken.

 

Sup lessen bij Rockanje strand

 

Zou jij ook wel eens een yogales op strand Rockanje of een SUP Yogales willen beleven?

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Tessa van Hooff

  27 mei 2021 at 11:44 Beantwoorden

  Hoi hoi!

  Samen met een vriendinnetje ga ik volgend weekend naar Rockanje. Geven jullie ook eenmalig yogales of suples aan zee? En zo ja is dit zaterdag 5 mei mogelijk?

  Groet
  Tess

  1. Redactie Wellness Spots

   28 mei 2021 at 12:02 Beantwoorden

   Leuk Tess dat jullie naar Rockanje gaan, inmiddels hebben jullie Sofia al gesproken las ik, dus veel plezier alvast!

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots