Yogales op het strand van Rockanje

Yogales van Sofia op het strand van Rockanje

Heb jij zin in een yogales op het strand in Rockanje? Kies voor Yoga Sofia en ontspan met je voeten in het zand aan zee terwijl je de frisse zoute zeelucht opsnuift. Ook mogelijkheden voor Sup Yogalessen!

Yogales op het strand van Rockanje

Wil jij yogales op het strand van Rockanje ervaren? Kies dan voor Yoga Sofia! Elke zondagochtend worden er in de zomer yogales op het strand gegeven. De Beach Yogalessen starten in week 27 en duren tot en met week 35. Als de weersomstandigheden het toelaten, daarmee wordt bedoeld dat het niet te hard waait en de zee bij Rockanje rustig is zullen er ook SUP Yogalessen worden verzorgd.

Als het weer ineens omslaat en het pijpenstelen regent of stormt, verhuizen de deelnemers van Yoga Sofia naar een slecht weer locatie. Zijn de omstandigheden juist heel goed en is het bijna windstil dan wordt de Beach Yogales een SUP Yogales voor dezelfde prijs.

*Lees hier alles over suppen in Rockanje!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Waarom een yogales op het strand van Yoga Sofia?

Sofia heeft een yoga opleiding in India gevolgd, bij de Sathyadhara Yogalife Ashram in Choral in Indore. Waar er normaal 20 studenten in aan de yoga opleiding in India deelnemer waren er nu maar 4 deelnemers. Dat betekende extra veel één op één begeleiding en dat alles volgens de eeuwenoude principes van yogi’s in India.

Daarnaast is Sofia opgeleid op een plek die het niet doet om geld uit de zak van westerlingen te kloppen, maar bij een organisatie die een eerlijke prijs vraagt, omdat ze de visie hebben om yoga over de wereld te verspreiden. Dat is ook hoe Sofia haar yogalessen op het strand van Rockanje wil geven; met een schat van informatie en hulp voor cursisten waar nodig. Haar partner en zij hebben een toekomstdroom waarin ze ook deels in India gaan wonen. Alles wat zij extra verdienen willen ze in de toekomst ook in India investeren om het leven voor zovelen daar die het slecht hebben iets beter te maken.

Yoga is volgens Sofia een prachtig instrument om rust in je hoofd en leven te brengen. Echter is de volledige Yogic Lifestyle de manier om te genezen van chronische ziekten, af te rekenen met overgewicht en te herstellen na een burn-out of depressie. Naast yogadocente is Sofia een ervaringsdeskundige op verschillende vlakken en NLP practitioner en kan zij op een coachende manier mensen helpen door middel van Privé Yogalessen. Je kan bij Yoga Sofia informeren naar de mogelijkheden en daarna gericht aan de slag gaan met iemands blokkades. Yoga Sofia vind het belangrijk dat iedereen een kans heeft en het verdiend om een evenwichtig, flexibel en gelukkig leven te leiden.

Wat kan je verwachten bij Yoga Sofia in Rockanje?

Beach Yogales op het prachtige strand van Rockanje! Er is geen betere plek waar alle elementen samenkomen, dus ideaal als vakantieactiviteit om wat meer rust in jezelf te vinden.

De basis voor de Yoga Sofia yogalessen op het strand van Rockanje is Hatha Yoga. De Indiase geleerde en filosoof Patanjali beschreef eeuwen geleden yoga als een achtvoudig pad. Het derde onderdeel is Asana en het vierde Pranayama. Deze zijn het meest praktisch en vormen samen de hoofdbestanddelen van Hatha Yoga. Ha betekent zon en Tha betekent maan in het Sanskriet. De zon is mannelijk en staat voor de fysieke energie en de maan is vrouwelijk en staat voor mentale energie. In Hatha Yoga komen deze tegengestelde energieën samen, brengen balans in lichaam en geest en openen hiermee je energiekanalen om blokkades op te heffen.

Naast Asana’s en Pranayama komen in de Hatha Yogalessen ook Kriyas, Bandhas en Mudras aan bod. Het is yoga voor de interne gezondheid en voor de stimulering van organen. Kracht, flexibiliteit, ademhaling en ontspanning staan centraal.

Yogales op het strand van Rockanje

Wat kost een yogales op het strand?

 1. De prijzen voor de Beach Yogalessen, de SUP Yogalessen en de Privé Yogalessen zijn op aanvraag.

Meer info over yoga- en SUP yogalessen in Rockanje

De Beach Yogalessen op het strand van Rockanje worden op zondagochtend gegeven, meestal van 9.00 uur tot 10.30 uur . Je kan je aanmelden voor de yogalessen op het strand via de app of door te bellen naar Sofia: +31 (0)6 16 16 15 12. De website Yoga Sofia is nog niet helemaal klaar maar voor meer informatie kan je wel alvast Yoga Sofia op Facebook bekijken.

Sup lessen bij Rockanje strand

Zou jij ook wel eens een yogales op strand Rockanje of een SUP Yogales willen beleven?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

2 reacties op “Yogales van Sofia op het strand van Rockanje”

 1. Tessa van Hooff avatar
  Tessa van Hooff

  Hoi hoi!

  Samen met een vriendinnetje ga ik volgend weekend naar Rockanje. Geven jullie ook eenmalig yogales of suples aan zee? En zo ja is dit zaterdag 5 mei mogelijk?

  Groet
  Tess

  1. Redactie Wellness Spots avatar
   Redactie Wellness Spots

   Leuk Tess dat jullie naar Rockanje gaan, inmiddels hebben jullie Sofia al gesproken las ik, dus veel plezier alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen