Lifestyle

Originele yogamat met Mediterrane fotoprint, wegdromen tijdens yoga!

17 december 2020
Yogamat met print

Ben je op zoek naar een originele yogamat met print? Dan tippen wij graag deze yogamat met Mediterrane print zodat je kan wegdromen tijdens je yoga oefeningen.

 

Originele Yogamat met print

 

Yoga is een fijn ontspanmoment waarbij je even stilstaat bij jezelf. Of je nou yoga thuis beoefend, elk jaar op yogavakantie gaat of zo enthousiast bent dat je zelfs een yoga opleiding wilt gaan volgen. Het belangrijkste bij yoga is natuurlijk een Yogamat.

 

Laten wij nu op de redactie iemand kennen die yogamatten laat bedrukken met haar foto’s van Griekenland. Deze tip voor een originele yogamat met print die je doet wegdromen naar Griekenland willen wij je niet onthouden. Annette Spaan is fotograaf en (reis)journalist en maakt de mooiste reisreportages over Griekenland. Haar prachtige verhalen en foto’s nemen je mee naar Griekenland. Als jij een echte Griekofiel bent dan heb je vast wel eens iets van haar hand gelezen in tijdschrift Méditerranée of Griekenland Magazine.

 

Volg Annette haar webshop en werk

 

Als je Annette haar werk en webshop wilt volgen kan dat via Instagram @AnnetteSpaan en haar nieuwsbrief waarvoor je je kunt inschrijven op www.annettespaan.com. Naast berichten over kortingsacties, ontvang je fotografie- en culinaire tips en blogs over haar ervaringen als reisjournalist (zoals reisverhalen en haar favoriete hotels, shops en meer).

 

 

*Bekijk hier alle mooie Griekenland foto’s van Annette.
**Ontdek hier de collectie aan yogamatten met Griekse print.  

 

Annette Spaan

 

 

Lees snel verder en ontdek het verhaal achter de foto’s die op de originele yogamatten afgedrukt staan. Wij hebben Annette uitgenodigd om te vertellen over haar yogamatten:

 

De Griekse zee, roze bougainvillea of een zonsondergang onder je blote voeten, mijn yogamatten geven je een heerlijk Mediterraan vakantiegevoel zodra je ze uitrolt. Een goed begin van je yoga-oefeningen.

 

Van schelpen tot bougainvillea

 

Yoga doe ik zelf het liefst dichtbij de zee, het geruis maakt mijn hoofd aangenaam leeg. Mede daarom heb ik gekozen voor mijn foto’s van de Cycladische eilanden van Griekenland. Zo is er een yogamat met een net van schelpen, de haven van Paros en een huis met zeezicht op Folegandros.

 

Als ik bougainvillea in bloei zie is het voor mij echt zomer, mijn collectie heeft dan ook 5 verschillende yogamatten bedrukt met deze mooie plant. Andere prints zijn die van een Cycladisch dorp, Griekse muren en deuren en ook de amuletten die ‘bescherming bieden tegen het boze oog’ ontbreken niet. En er is natuurlijk meer.

 

Yogamat rubber 6 mm dik

 

Yogamatten van natuurlijk rubber

 

De yogamatten zijn gemaakt van natuurlijk rubber met een toplaag van gemengd microvezel. Alleen de bovenkant is bedrukt, de onderkant heeft geruwde kuiltjes voor een goede grip. De yogamatten zijn 61 centimeter breed, 183 centimeter lang en 0,64 centimeter dik. Prijs: €63,56.

 

Yogamat met schelpen print

 

Mediterrane sfeer thuis

 

Het idee voor mijn online shop ontstond tijdens de lockdown. Al jaren reis ik in de Méditerranée en maak er reportages, tot corona kwam. Met heimwee bekeek ik mijn fotografie toen er een idee opborrelde: de verkoop van prints en beprinte producten voor een Mediterrane sfeer thuis. Ik opende een online shop bij het Amerikaanse Pixels.com en vond yogamatten een onmisbaar onderdeel van mijn collectie.

 

Volgend jaar, als corona mogelijk meer onder controle is, hoop ik weer op reis te gaan in de Méditerranée, en vooral Griekenland. De zee, het strand en het Griekse leven zal ik met veel plezier fotograferen voor een nieuwe collectie yogamatten.

 

Yogamat met print van Griekenland

 

Lees meer yoga tips in ons magazine

 

  1. Ontdek deze gratis online yoga lessen in het Nederlands
  2. Woon je in Den Haag? Ontdek yoga in het park in Den Haag
  3. Deze yoga oefeningen zijn speciaal voor klimmers en boulderaars.
  4. Ga op yoga vakantie naar Malaga zoals Lieke of boek een yoga weekend in Hilton Soestduinen
  5. Sofia verteld over haar yoga opleding in India en geeft nu yoga les op het strand van Rockanje.  

 

Yoga les op het strand van Rockanje

 

Wat vind jij van deze yogamat met print?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots