Yumeko beddengoed

Hier kan je slapen onder Yumeko beddengoed, ervaar het en bestel het!

Ben jij op zoek naar nieuw beddengoed? Denk dan eens aan het mooie beddengoed van Yumeko! Wil je eerst ervaren hoe het is? Hier kan je slapen onder Yumeko beddengoed.

Hier kan je slapen onder Yumeko beddengoed

Het bijzondere merk Yumeko maakt duurzaam beddengoed en badgoed van de hoogste kwaliteit met de grootst mogelijk aandacht voor milieu, mens en dier. Yumeko is een social enterprise en stelt impact voorop. Zij vinden dat de wereld moet verduurzamen en doen dit door de wereld van het slapen en van de slapers te veranderen. 

Mede daarom heeft Yumeko partnerships met uiteenlopende partijen; van hotels en bed-and-breakfasts die hun beddengoed gebruiken, tot wederzijdse promoties in samenwerking met andere bedrijven en organisaties. 

Wij hebben een paar prachtige accommodaties waar je slaapt onder het bed- en badgoed van Yumeko voor je geselecteerd die wij graag met je delen. Zo kan je ervaren hoe het is om te slapen onder Yumeko beddengoed, hoe het voelt om een Yumeko badjas te dragen en na het douchen kan je je afdrogen met Yumeko badgoed.  

*Bekijk hier alle Yumeko producten die je kunt shoppen. 
**Bekijk ook onze Yumeko review over Yumeko badgoed en alpacawol sokken

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Yumeko beddengoed ervaringen

Cabin ANNA beloofd een hele bijzondere overnachting

Hou je van natuur en heb je zin in een bijzondere overnachting? Dan is Cabin ANNA dé place to be! Cabin ANNA is een uitschuifbaar houten huis. Uitschuifbaar hoor ik je denken? Dat betekent dat je de cabin kan openschuiven en letterlijk buiten kan slapen onder een sterrenhemel in een heerlijk bed met Yumeko beddengoed.

Op het bed dat op je staat te wachten kruip je onder linnen bedlinnen van Yumeko in natuurlijke kleuren. Zo kan je in het Brabantse natuurgebied eens ervaren of je ook thuis wilt dromen onder het duurzame beddengoed. Cabin ANNA staat staat in Holenberg in een Brabants natuurgebied en is onderdeel van ‘Camping Hartje Groen’.

*Bekijk hier de beschikbaarheid van Cabin ANNA

Cabiner, unieke cabins door heel Nederland

Unieke huisjes midden in de natuur vind je bij de Cabiner. Een netwerk van cabins door heel Nederland op off-grid locaties in de mooiste natuur. De cabins zijn minimaal ingericht waardoor je echt contact maakt met de elementen. De houtkachel in de cabin steek je zelf aan en met een pomp zorg je zelf voor fris water. Stroom wordt opgewerkt door zonnepanelen.

Alle cabins zijn uitgerust met fijne spullen van Yumeko zoals bedlinnen, matrassen van natuurlatex en kussens van gerecycled dons. Deze heerlijke producten kun je allemaal bekijken in de webshop. 

Je vindt de meeste cabins op unieke plekjes in de natuur, maar ook dichter bij de bewoonde wereld heeft de Cabiner een locatie. De Cabiner Lab staat midden in Amsterdam-Noord en is gloednieuw. Hier worden nieuwe innovaties en technieken getest om deze later door te kunnen voeren in de andere cabins. Hier ligt er een uitgebreider assortiment aan Yumeko producten.

*Bekijk hier alle Yumeko producten die je kunt shoppen. 

Cabiner, unieke cabins door heel Nederland

Slapen onder Yumeko beddengoed bij De Bossche Kraan

Aan de rand van het oude centrum van Den Bosch staat een wel heel bijzonder hotel: ‘De Bossche Kraan. Het hotel is een voormalige havenkraan die is omgetoverd tot een luxe tweepersoonskamer. De kraan is van binnenuit bestuurbaar, net als bij een echte hijskraan. Vanuit je bed of vanuit de speciale stuurhut kun je met de speciale hendels en knoppen je favoriete uitzicht kiezen, bijvoorbeeld over de oude binnenstad of over de gezellige Tramkade.

De kamer is ingericht met ecologische dekbedden, kussens, overtreksets van katoen satijn, badjassen en badgoed van Yumeko. De kers op de taart van je verblijf. 

De Bossche Kraan is op loopafstand van de oude binnenstad en bevindt zich op de tramkade, een hotspot in de stad vol met leuke terrasjes, werkplaatsen en bedrijfjes. Je vindt er brouwerij café Bossche Brouwers aan de Vaart, waar je heerlijke speciaal biertjes kunt drinken. Ook vind je om de hoek de Verkadefabriek, een fabriek verbouwd tot bioscoop en theater. 

Yumeko beddengoed bij De Bossche Kraan

Slapen onder de sterren met Yumeko in Amsterdam

The Unbound in Amsterdam, een bijzondere locatie in de Tuinen van West, het recreatiegebied tussen Amsterdam, de ringvaart Haarlemmermeer, Halfweg en de N200.

Kies voor The Lighthouse als je sterren wilt kijken vanuit bed en ook nog voor het slapen gaan wilt badderen in een hottub. De kamerhoge ramen aan het voeteneind van de Skylight slaapkamer bieden een mooi uitzicht en als je alle sterren hebt gezien kan je voldaan onder een heerlijk en zacht Yumeko dekbed wegdromen.

↓ Bekijk beschikbaarheid van Unbound in Amsterdam via Booking.
**Ontdek deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

Slapen onder de sterren met hottub - The Unbound

Bekijk alle Yumeko’s slaaplocaties op de kaart

Op het kaartje kun je zien waar je slaapplekken kunt vinden met het bed-en badgoed van Yumeko. Meer weten? Neem een kijkje op de website

*Meer info over de locaties waar deze producten zijn zie je hier. 

Yumeko’s slaaplocaties

Over Yumeko
Dromen kunnen de wereld veranderen. Want in essentie begint alles met een droom. Yumeko droomt van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Beter slapen geeft namelijk ruimte aan mooie dromen – en de energie om ze vervolgens te verwezenlijken. Daarom doet Yumeko er alles aan om je heerlijk te laten slapen en te laten ontwaken. Met het zachtste beddengoed en badgoed gemaakt van de mooiste materialen en met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier. De gehele keten voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen. Yumeko is er voor iedereen die het leven wat mooier en comfortabeler wil maken – en de wereld wat schoner en eerlijker. Change the world sleeping. 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons