Lifestyle

Hier kan je slapen onder Yumeko beddengoed, ervaar het en bestel het!

4 juni 2021
Yumeko beddengoed

Ben jij op zoek naar nieuw beddengoed? Denk dan eens aan het mooie beddengoed van Yumeko! Wil je eerst ervaren hoe het is? Hier kan je slapen onder Yumeko beddengoed.

 

Hier kan je slapen onder Yumeko beddengoed

 

Het bijzondere merk Yumeko maakt duurzaam beddengoed en badgoed van de hoogste kwaliteit met de grootst mogelijk aandacht voor milieu, mens en dier. Yumeko is een social enterprise en stelt impact voorop. Zij vinden dat de wereld moet verduurzamen en doen dit door de wereld van het slapen en van de slapers te veranderen. Yumeko gelooft dat positieve maatschappelijke veranderingen in gang gezet kunnen worden door bedrijven en hun klanten. 

 

Mede daarom heeft Yumeko partnerships met uiteenlopende partijen; van hotels en bed-and-breakfasts die hun beddengoed gebruiken, tot wederzijdse promoties in samenwerking met andere bedrijven en organisaties. Stuk voor stuk bijzondere bedrijven.

 

We hebben een paar prachtige accommodaties waar je slaapt onder het bed- en badgoed van Yumeko voor je geselecteerd. 

 

*Bekijk hier alle Yumeko producten die je kunt shoppen. 
**Bekijk ook onze Yumeko review over Yumeko badgoed en alpacawol sokken

 

Yumeko beddengoed ervaringen

 

Cabiner, unieke cabins door heel Nederland

 

Unieke huisjes midden in de natuur vind je bij de Cabiner. Een netwerk van cabins door heel Nederland op off-grid locaties in de mooiste natuur. De cabins zijn minimaal ingericht waardoor je echt contact maakt met de elementen. De houtkachel in de cabin steek je zelf aan en met een pomp zorg je zelf voor fris water. Stroom wordt opgewerkt door zonnepanelen.

 

Alle cabins zijn uitgerust met fijne spullen van Yumeko zoals bedlinnen, matrassen van natuurlatex en kussens van gerecycled dons. Deze heerlijke producten kun je allemaal bekijken op de Yumeko website. 

 

Je vindt de meeste cabins op unieke plekjes in de natuur, maar ook dichter bij de bewoonde wereld heeft de Cabiner een locatie. De Cabiner Lab. Deze cabin staat midden in Amsterdam-Noord en is gloednieuw. Hier worden nieuwe innovaties en technieken getest om deze later door te kunnen voeren in de andere cabins. Hier ligt er een uitgebreider assortiment aan Yumeko producten.

 

*Bekijk hier alle Yumeko producten die je kunt shoppen. 

 

Cabiner, unieke cabins door heel Nederland

 

Slapen onder Yumeko beddengoed bij De Bossche Kraan

 

Aan de rand van het oude centrum van Den Bosch staat een wel heel bijzonder hotel: ‘De Bossche Kraan. Het hotel is een voormalige havenkraan die is omgetoverd tot een luxe tweepersoonskamer. De kraan is van binnenuit bestuurbaar, net als bij een echte hijskraan. Vanuit je bed of vanuit de speciale stuurhut kun je met de speciale hendels en knoppen je favoriete uitzicht kiezen, bijvoorbeeld over de oude binnenstad of over de gezellige Tramkade.

 

De kamer is ingericht met ecologische dekbedden, kussens, overtreksets van katoen satijn, badjassen en badgoed van Yumeko. De kers op de taart van je verblijf. 

 

De Bossche Kraan is op loopafstand van de oude binnenstad en bevindt zich op de tramkade, een hotspot in de stad vol met leuke terrasjes, werkplaatsen en bedrijfjes. Je vindt er brouwerij café Bossche Brouwers aan de Vaart, waar je heerlijke speciaal biertjes kunt drinken. Ook vind je om de hoek de Verkadefabriek, een fabriek verbouwd tot bioscoop en theater. Kortom, genoeg vertier om je een aantal dagen goed te vermaken. 

 

Yumeko beddengoed bij De Bossche Kraan

Slapen onder de sterren met Yumeko in Amsterdam

 

The Unbound in Amsterdam, een bijzondere locatie in de Tuinen van West, het recreatiegebied tussen Amsterdam, de ringvaart Haarlemmermeer, Halfweg en de N200.

 

Kies voor The Lighthouse als je sterren wilt kijken vanuit bed en ook nog voor het slapen gaan wilt badderen in een hottub. De kamerhoge ramen aan het voeteneind van de Skylight slaapkamer bieden een mooi uitzicht en als je alle sterren hebt gezien kan je voldaan onder een heerlijk en zacht Yumeko dekbed wegdromen.

 

↓ Bekijk prijzen en beschikbaarheid van Unbound in Amsterdam via Booking.
**Ontdek deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

 

Slapen onder de sterren met hottub - The Unbound

Bekijk alle Yumeko’s slaaplocaties op de kaart

 

Op het kaartje kun je zien waar je slaapplekken kunt vinden met het bed-en badgoed van Yumeko. Meer weten? Neem een kijkje op de Yumeko website

 

Yumeko’s slaaplocaties

 

Over Yumeko
Dromen kunnen de wereld veranderen. Want in essentie begint alles met een droom. Yumeko droomt van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Beter slapen geeft namelijk ruimte aan mooie dromen – en de energie om ze vervolgens te verwezenlijken. Daarom doet Yumeko er alles aan om je heerlijk te laten slapen en te laten ontwaken. Met het zachtste beddengoed en badgoed gemaakt van de mooiste materialen en met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier. De gehele keten voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen. Yumeko is er voor iedereen die het leven wat mooier en comfortabeler wil maken – en de wereld wat schoner en eerlijker. Change the world sleeping. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots