Yves Rocher review en producten bestellen

Yves Rocher review en producten bestellen

Yves Rocher review en producten bestellen, dat is kort en krachtig waar dit artikel over gaat. Ik ken het merk Yves Rocher van vroeger en nu is het tijd om met een nieuwe blik naar de zomer producten van Yves Rocher te kijken en te ontdekken wat ik ervan vind.

Yves Rocher, waar ken ik het van?

Ik zie mij nu nog staan, in de lift naar de zesde verdieping. Ik ben een jaar of 8, heel lang geleden dus, en op weg naar mijn Oma. Zij bestelde altijd bij de Yves Rocher en het uitpakken van dat pakket, ook al was het voor mijn moeder, vond ik enorm spannend. Wat had Oma deze keer besteld? En tot op de dag van vandaag staan er nog diverse Yves Rocher potjes bij mijn moeder in de badkamer, maar het Yves Rocher virus is nog altijd niet naar mij toe overgeslagen. En waarom eigenlijk niet? Het voelt voor mij als een ietwat oubollig en stoffig merk. In dit artikel neem ik je mee tijdens mijn ervaringen van het merk Yves Rocher!

De naam doet het je vast al vermoeden, Yves Rocher is een Frans cosmeticamerk en is opgericht in 1958 en het bedrijf produceert producten die gebaseerd zijn op natuurlijke grondstoffen. En wat ik persoonlijk héél belangrijk vind is dat alle producten proefdiervrij zijn. En hoezo oubollig? In Frankrijk is het, het nummer één cosmeticamerk!

*Bekijk hier alle producten bij bol van Yves Rocher. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Yves Rocher review en producten bestellen

De afgelopen weken mocht ik onder andere twee lijnen van Yves Rocher uittesten. De ene lijn heet “Anti-Pollution” en de andere “Elixer Jeunesse”. Beide lijnen beloven producten die jouw haar en huid te beschermen tegen de vervuiling van buitenaf. Mocht je bijvoorbeeld in de stad wonen dan heb je meer last van ozonvervuiling dan iemand die op het platteland woont. Troposferische ozon is een mix van zonlicht en chemicaliën die uitgestoten worden door onder andere auto’s en planten. Gevolg: de huid wordt verstikt, verliest vocht en de poriën raken verstopt, waardoor het verouderingsproces van de huid versneld wordt.

Het advies is dat je jouw verzorgingsproducten aanpast omdat jouw huid (en haar) hierom vraagt. En met de lijnen “Anti-Pollution” en “Elixer Jeunesse” vult Yves Rocher een gat in de cosmeticamarkt op.  De verzorgingslijn zorgt ervoor dat jouw huid een beschermend schild krijgt waardoor onder andere de fijnstof deeltjes tegen worden gehouden maar de huid toch vrij laat ademen, zodat ze zichzelf kan herstellen. De producten van deze twee lijnen zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen en zo zien de verpakkingen er ook uit. Ik hou ervan als je door de verpakking heen kan kijken, dat je ziet dat wat er in zit.  Het nodigt mij gelijk uit.

*Lees ook onze review van Yves Rocher zonneproducten

Yves Rocher lijn Elixer Jeunesse

De vertaling van Elixer Jeunesse is “jeugdig drankje” en het hoofdbestandsmiddel is Aphloia. Deze plant uit Madagaskar heeft herstellende en beschermende eigenschappen. Elixer Jeunesse bestaat uit verschillende producten en lijken allen een gelachtige substantie te zijn. De inhoud van ieder potje of tube ruikt heerlijk! Het is een frisse geur die je tegemoet komt na het openen. Ik ben fan van ieder product en ik zal ook zeker een aantal producten in mijn badkamer laten terug komen.

*Bekijk hier alle producten bij bol van Yves Rocher. 

Yves Rocher lijn Elixer Jeunesse

Anti-verstikkend flash masker – Repair + Anti-Pollution

Dit masker zit in een tube van 75ml en is wit van kleur en moet je 2x per week aanbrengen. Zo’n 5 á 10 minuten na het aanbrengen mag je de overtollige crème niet afspoelen maar moet je het met een watje verwijderen. Ik raad je aan om dit met extra zachte watten te doen, ga voor een A-merk, en je voelt direct dat je huid zacht is geworden door de inname van het masker. Mijn huid voelt fris aan en het lijkt een mooie gezonde glow te hebben.

*Bekijk hier alle producten bij bol van Yves Rocher. 

UV Beauty shield SPF 30 – Repair + Anti-Pollution

In een handzame tube zit 30ml crème. Deze crème kan je ’s ochtend in plaats van je dagcrème opbrengen. Schud de tube voor het openen nog wel even! Je huid krijgt door deze crème een goede UV bescherming en bescherming tegen de vervuiling van buitenaf. Het is een dunne crème en daardoor voelt het heerlijk licht aan op mijn huid. Trekt ook voldoende en snel in. Hierna kan ik nog altijd gemakkelijk mijn make-up aanbrengen.

*Bekijk hier alle producten bij bol van Yves Rocher. 

Double action essence Repair + Anti-pollution

Ik houd van serums! Ik bracht dit serum ‘s avonds aan ná het verwijderen van mijn make-up. Het serum is troebel van kleur en héél makkelijk aan te brengen met het pipet. Ik breng eerst wat serum op mijn handpalm aan en daarna masseer ik mijn gezicht er mee in. Het wordt direct opgenomen en mijn huid voelt na een lange dag weer soepel en fris aan. Deze serum is een favoriet en ik zal hem blijven aanschaffen.

*Bekijk hier alle producten bij bol van Yves Rocher. 

Restructuring care dagcrème en nachtcrème

Restructering care is een witgelige dagcrème (links) die je eerst een klein beetje kan opwarmen in je handpalm. De crème is dun en trekt hierdoor snel in je huid. Ik kan niets anders zeggen dat ook deze crème heerlijk is. Ik voel dat mijn huid deze crème snel opneemt en mijn huid een glow geeft. Mijn moeheid gezicht, zo vlak na het opstaan en douchen, is aanzienlijk minder.

De Sleeping Care is een nachtcrème en iets witter van kleur en ik breng het aan na het verwijderen van mijn make-up. De volgende dag is mijn huid nog altijd soepel. Yves Rocher geeft aan dat na een maand de rimpels verminderd zullen zijn. Ik moet dus nog even blijven smeren voordat ik resultaat zie. Beide potjes bevatten 50 ml crème.

Micellaire reinigingsgel

Ik draag dus make-up. De ene dag iets meer dan de andere dag, maar ik ga nooit naar bed zonder het van tevoren af gehaald te hebben. Deze reinigingsgel is doorzichtig van kleur. De micellaire reinigingsgel bestaat uit water met daarin micellen. Deze micellen hebben een hydrofiele kop, wat inhoudt dat deze kop water aantrekt en vet afstoot.

Ik doe de gel op een zacht watje en masseer daarmee mijn huid. Ideaal aan deze gel is dat je ook je ogen hiermee kan reinigen. Zonder hard te hoeven masseren of misschien wel te boenen, zit mijn make-up al op het watje en is mijn huid ontdaan van make-up en is zij gelijk gehydrateerd. Het voelt goed aan en ik maak het af met de hierboven genoemde nachtcrème. Deze reinigingsgel kan je ook goed ’s ochtends gebruiken om zo de vervuilde poriën van de nacht te reinigen.

Reviver oogroller

Dit is echt een uitvinding! De crème breng ik aan op de oogcontouren d.m.v. de drie kogeltjes van de applicator. Het voelt gelijk als een kleine massage. Geweldig! Het product beloofd dat je er na gebruik minder moe door lijkt en het klopt! Ik heb een frisse blik en mijn wallen van een slechte nacht lijken minder aanwezig te zijn. Je kan de oogroller ook ’s avonds gebruiken, maar ik ben vooral fan om het ’s ochtends te gebruiken omdat ik dan gelijk blijvend resultaat zie! Uit de hele lijn van Elixer Jeunesse is dit toch wel een absolute favoriet!

*Bekijk hier alle producten bij bol van Yves Rocher. 

Yves Rocher - Reviver oogroller

Yves Rocher lijn Anti-Pollution

Ik mocht van Yves Rocher alle haarproducten uit deze lijn uittesten. Ik ben over het algemeen erg merkvast qua merkproducten voor het haar. Ik heb namelijk lang dun, maar veel blond haar en draag het over het algemeen vaak los. Dus het moet gewoon goed zitten. Daarbij wil ik ’s ochtends niet uren wassen en föhnen. De tijd die ik daar aan zou moeten besteden lig ik liever nog even te slapen. Dus mijn shampoo moet mijn haar een paar dagen goed kunnen beschermen tegen de invloeden van buitenaf en ik moet elke dag een good-hair-day hebben. En niet alle shampoos bezorgen mij dat.

De Anti-Pollution lijn van Yves Rocher bevat Moringazaad. Deze zaden zijn rijk aan peptiden en zij zorgen voor dat troebel water gezuiverd wordt en ze vervangen onzuiverheden. Klinkt als muziek in mijn oren, want ik wil juist dat mijn haar goed gereinigd wordt, maar ook dat het hersteld wordt zodat mijn haar goed zit!

Ik start mijn haar was beurt met een product wat voor mij totaal nieuw is, namelijk de “Anti-pollution peeling voor de hoofdhuid”.  Ik heb nooit geweten dat je je hoofdhuid ook kan scrubben. Met deze detoxpeeling wordt mijn hoofdhuid ontdaan van alle vuile deeltjes die mijn haar verstikken. De peeling bestaat uit een witte crème met daarin grove korreltjes. Het doet mij denk aan zand in mijn haar na een dag strand.

In het begin voelt de peeling vreemd aan, omdat ik het niet gewend bent om korrels in mijn haar te hebben. Maar een gek idee is het zeker niet! Ik moet wel extra goed opletten dat ik mijn haar goed uitspoel. Vervolgens was ik mijn haar met Micellaire anti-pollution shampoo en maak ik de wasbeurt af met de anti-pollution conditioner. Mijn haren ruiken heerlijk en voelen zacht aan. Mijn haar is volledig ontklit en dat maakt het enorm favoriet! Nadat mijn haar droog is, zit het zoals ik het wil! Het glanst en zelfs na een fietstochtje valt mijn haar zoals ik het mooi en fijn vindt!

*Bekijk hier alle producten bij bol van Yves Rocher. 

Shampoo voor grijs haar en shampoo voor blond haar

What you see is what you get! Een blauwe shampoo uit een blauwe fles en een oranje shampoo uit een oranje fles. De blauwe shampoo is speciaal voor grijs haar, maar kan je ook gebruiken bij platinablond of wit haar. Ik heb het geluk dat ik met mijn 41 jaar nog altijd geen grijze haar heb, dus het testen is niet helemaal gelukt. Wel heb ik mijn neus weer even aan het werk gezet. De shampoo is verrijkt met Centaurie, bekend om vergeling van het haar tegen te gaan. Maar Centaurie geeft ook een heerlijke geur.

De oranje shampoo is specifiek voor blond haar en het hoofdbestandsmiddel is Kamille. Een echte shampoo voor mij dus als blondie! Ik ben fan van Kamille, waar het ook in zit. Dus ik word blij van deze shampoo. Mijn haar wordt er zacht van en het voelt schoon. Wat wil ik nog meer?

Pure Calmille, limited edition

Ik ben een bofkont, in het pakket zit namelijk ook een pot crème “Pure Calmille”- limited edition. Kamille heeft de eigenschap verzachtend en beschermend te werken en heeft ook nog eens een fris zachte geur. Deze pot gaat absoluut mee naar mijn zonbestemming over een aantal weken! De crème is zijdezacht en is voor mij daarmee een absolute aanrader! Mijn huid neemt de crème snel op en het nu al bruine kleurtje op mijn benen heeft na het insmeren een hele mooi glans.

Yves Rocher - Pure Calmille limited edition

Geconcentreerde shampoo van het eco-label

Dit kleine flesje van 100ml beweerd dat je 30 keer je haar er mee kan wassen. Zeer geconcentreerd dus! Bij het douchen moet ik echt even oppassen dat ik niet een goede scheut in mijn handpalm doen, maar echt een klein beetje. Het flesje is van hard plastic waardoor het knijpen minder makkelijk gaat dan bij een normale fles. En dat is nou ook net de bedoeling! Hierdoor komt er minder uit de klep dop en kan je er zeker meerdere malen mee wassen.

De shampoo ruikt naar citrus. Het formaat van het flesje en de geconcentreerde inhoud is ideaal voor vakantie! Geen grote flessen meer in je toilettas maar een ideaal klein flesje, waardoor ik nog een plekje overhoud voor een heerlijke serum.

Yves Rocher cadeau serum

En nu weet ik het wéér waarom ik de pakketjes van Yves Rocher bij mijn Oma altijd zo vreselijk interessant vond: Yves Rocher doet er altijd een cadeautje bij! Ik ben een echte serum-fan dus meneer Yves kon mij niet blijer maken met dit serum. Ook deze kan je ’s ochtends én ’s avonds opbrengen. Het is een gel-achtige crème en zeer gemakkelijk uit te smeren. Door de kleur vind ik het een echt cadeautje voor je huid in de zomer! Dit potje gaat dus mee in mijn toilettas die mee gaat op zonvakantie!

Conclusie review Yves Rocher producten

Ik vraag mij af of ik nog een eindconclusie met je moet delen, want ik denk dat het wel duidelijk is. Ik kan geen negatieve punten noemen van de producten die ik heb mogen uittesten. Zij hebben mij enorm doen verrassen en ik ben misschien nog wel een grotere fan geworden van potjes, crèmes en tubes. Yves Rocher straalt natuur uit en de producten ruiken en voelen natuurlijk aan!

Groot voordeel van Yves Rocher is ook dat je per lijn, want Yves Rocher heeft meerdere lijnen, alles kan kopen wat je haar en huid maar nodig hebt. Dus crèmes, serums (I LOVE), shampoos e.d. allemaal met dezelfde bestandsmiddelen. Voor mij geen oubollig karakter meer maar een cosmeticaproduct dat absoluut bij de tijd is door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en aandacht voor de recyclebare flessen, potjes en tubes. Tot slot vind ik de producten erg prettig geprijsd en voor ieder budget is er een passend product.

Webshop Yves Rocher producten

Ben je gelijk enthousiast na de review van de Yves Rocher producten die Sigrid heeft gedaan? Wil jij ook een paar Yves Rocher producten bestellen om te gaan gebruiken? Klik op de link hieronder en je komt direct terecht op de webshop van Yves Rocher. Goped om te weten is dat de webshop van Yves Rocher winnaar is in de ‘Webshop Awards Europe’ en als finalist uit de bus kwam en nu de titel; ‘Beste webshop van Europa‘ mag dragen.

*Bekijk hier alle producten bij bol van Yves Rocher. 

Wat vind jij van deze Yves Rocher review?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons