Beauty

Getest: Yves Rocher zonneproducten

5 augustus 2023
Yves Rocher zonneproducten


Alleen maar regen en wind in the picture, maar de nieuwe Yves Rocher zonneproducten lag al  in mijn brievenbus. Het was even wachten op een paar vrolijke zonnestralen, maar daar kwamen ze dan. Wat was het resultaat?

 

Yves Rocher zonneproducten

 

Nee, met dit voorjaar,  en geen vakantie in zicht was het even wachten tot ik gelukzalig achterover kon leunen met een goed boek, een flesje bier en wat warmte op mijn huid. Maar ineens was het zover. Niemand was sneller dan ik om ten eerste; met dat boek,  bier en een goed gesprek  op een terras te belanden en ten tweede, met datzelfde boek, een nieuw biertje en nog een goed gesprek naast het zwembad te gaan liggen.

 

Aangezien voorjaarszon het felste brandt op een maagdelijk wintervel waren er eigenlijk geen betere testcondities dan deze, tenzij ik richting evenaar was vertrokken. Maar dit was een goede tweede. Vooruit. Tijdens die regen en wind had ik mijn benen wel al voorbereid met het avant soleil product, want een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Wat het wachten op zon niet gemakkelijker maakte, want het spul ruikt heerlijk. Na het eerste spraytje waande ik me al op een eiland. Hallo realiteit. Maar de gedachte dat mijn pigment zich zo vlekkeloos aan het opbouwen was deed het gekletter op de ramen veranderen in het geklater van een tropisch watervalletje. Hoop doet leven nietwaar, en geur kan je daar een hoop bij helpen.

 

*Bekijk hier alle producten bij bol van Yves Rocher. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

 

YvesRocher-zonnebrand-zomer

 

Yves Rocher zonneproducten test

 

Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik het niet volgens gebruiksaanwijzing deed- daar ben ik te lui voor. Zelfs als ex-beauty redactrice. Dat soort dingen vergeet ik gewoon. Twee keer per dag die stelten inspuiten, daar dacht ik pas aan als ik al lang en breed in bed lag, of al de deur uit was. Waar het op neer kwam was eigenlijk eens per twee dagen.

 

Het resultaat daarvan liet zich gelden tijdens terrassessie numero uno: na een uurtje frontaal in de zon hadden mijn benen split colour (lees; Cruella DeVil). Damn. Ik zag het tijdens het bijbestellen. Het werkte dus wel. Omgedraaid op een terrasstoel lezen is geen optie en ziet bovendien belachelijk uit, dus om de achterkant enigszins gelijk te krijgen waren zwembad en bikini noodzakelijk.

 

Een zongekust kleurtje met Yves Rocher zonneproducten

 

Maar! Mijn gezicht had een prachtig, laat ik zeggen zongekust, kleurtje gekregen met de factor 50 anti aging care. Tijd voor een rigoureuzere aanpak. Met factor 50 op mijn decolleté, 30 op mijn gezicht, 15 op mijn benen, buik en armen,  en in m’n haar de Solaire corps et cheveux kun je lastig zeggen dat ik niet de diepte inging qua testen. Richting zwembad. Met als aantekening; zo fijn dat het overgrote deel in spraytjes zit. Dat bespaart je een hoop geklieder en is hygiënischer.

 

Het haar product is wel wat vettig. Het is een olie, dus dat had ik kunnen weten, maar dit zou ik persoonlijk alleen aan het strand gebruiken. Het is eenvoudigweg te  vet om even een rondje pool te doen en daarna door. Onmogelijk. Het is spekvet. En een beetje op je handen spuiten om het wat luchtiger door je haar te verdelen is geen optie, in streng Teutoons staat er immers vermeld; “Geringe Auftragsmengen reduzieren die Schutzleistung”. In het Duits komt dat over hé. Dan luister je.

 

Het smeert wel zalig weg, die hele lijn. Je houdt er geen vette handen aan over waar je je hele handdoek voor nodig hebt om het weer af te vegen. Het trekt in, ruikt zalig en doet zijn werk want ik was na vier uurtjes in de zon prachtig gekleurd. Ik kreeg er zelfs zin van om in een kort zomerjurkje er op uit te gaan en dat deed ik dan ook. Complimentjes over bruine benen  en armen gepast bescheiden in ontvangst nemend, dank u Yves Rocher.

 

Yves Rocher nieuwe zonnelijn: getest

 

 

Yves Rocher after sun producten

 

Maar het lekkerste heb ik voor het laatst bewaard; de aftersun gezichtscrème. Dit spul zou ik levenslang als nachtcrème willen gebruiken. Sowieso, en ja daar blijf ik maar over doorgaan, al voor die geur. Die zou me zelfs rond de kerst een zonnig gevoel bezorgen. Maar vooral omdat ik zo glad als een babykontje en caramellig gekleurd wakker werd de volgende morgen. Zonder wallen, zonder kreukels, zonder vlekken maar wel mét een mega egale kleur. Ik beveel ‘m van ganser harte aan.

 

 

Yves Rocher nieuwe zonnelijn: getest

 

Ook nieuwsgierig naar de Yves Rocher zonneproducten? 

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots