Zachte luxe badhanddoeken van biologisch katoen van Yumeko

Verwen jezelf met zachte luxe badhanddoeken van 100% biologisch katoen

Ben je op zoek naar zachte luxe badhanddoeken die zo fijn aanvoelen als hotel handdoeken en ook nog eens van 100% biologisch katoen zijn? Ontdek dan snel deze zachte eco handdoeken van biologisch katoen uit India.

Verwen jezelf met zachte luxe badhanddoeken

Hmmm je stapt de douche uit en je zwaait een grote zachte luxe badhanddoek om je heen. Met het hoekje veeg je zachtjes over je wang. Je gooit je haar voorover en beweegt de look-a-like hotel handdoek van links naar rechts over je rug en daarna pak je de twee zijkanten van de eco handdoek en droog je van boven naar beneden je benen af. Een heerlijk moment na het douchen of badderen!

Wij genieten volop van fijne badkamer momenten, terwijl wij dit schrijven belanden wij al in een instant zen-moment. Wat ons betreft word de tijd in de badkamer nog fijner als je het jezelf gunt om te genieten van luxe badgoed zowel voor haar als voor hem.

Wij zijn benieuwd, welk handdoek type ben jij eigenlijk? Ben jij Team Kleine Handdoek, Team Grote Handdoek of er tussenin? Zodra je op zoek gaat naar zacht en luxe badgoed dan zijn er vele mogelijkheden, luxe badhanddoeken in alle soorten en maten en diktes. Voor een echte Wellness Spots badkamer thuis zou dit in je badkamer moeten liggen, de genoemde maten zijn standaard maten, die kunnen dus per winkel verschillen:

  1. Washandjes – 15 x 20 cm
  2. Gezichtsdoek – 30 x 30 cm
  3. Gastendoek – 30 x 50 cm
  4. Badhanddoek – 50 x 100 cm
  5. Badlaken – 70 x 140 cm
  6. Douchelaken – 70 x 140 cm

Een badhanddoek, een badlaken en een douchelaken, wat is nou het verschil? Een groter model handdoek noem je een badlaken en dat is eigenlijk ook hetzelfde als een douchelaken. Het voordeel van een badlaken of douchelaken is de grote maat en de rechthoekige vorm waardoor ze fijn zijn om om te slaan. Het ligt er dus aan wat je zelf prettig vind om te gebruiken.

Wij hebben bijvoorbeeld alle maten handdoeken en in de winter pakken wij de grote warme badlakens/douchelakens en in de zomer de wat kleinere badhanddoek. Gaan we een dagje naar de sauna, dan nemen wij altijd een badlaken/douchelaken mee want die zijn lekker groot en kan je makkelijk om je lichaam heen slaan.

*Handig, dit neem je mee naar een sauna!
**Ontdek hier al het badgoed van Yumeko.
***Bekijk ook het mooie beddengoed, zoals overtrekset gewassen linnen.

Op de hoogte blijven van alle beauty en wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

zachte luxe badhanddoeken van biologisch katoen

Luxe badhanddoeken van biologisch katoen van Yumeko

Ben jij al in de mood om nieuwe handdoeken te kopen voor in je badkamer of ben je juist op zoek naar grote zachte handdoeken om mee te nemen tijdens een dagje sauna? Wat de reden ook is, wij laten je graag kennis maken met de luxe badhanddoeken van biologisch katoen uit India die te koop zijn bij Yumeko. Wij ontdekten Yumeko in eerste instantie van de luxe dekbedden toen wij een artikel schreven over hoe je een slaapkamer kan omtoveren tot een hotelsfeer.

Als je eenmaal in de webshop van Yumeko bent beland dan wil je er niet meer weg. Je droomt weg en klikt automatisch van de ene naar de andere pagina en voor je het weet heb je allemaal ♥ aan mooie luxe badgoed items waar je blij van word gegeven (tenminste als je een account hebt aangemaakt om je verlanglijstje bij te houden). Je word niet alleen blij van het zien van alle producten en stoffen, het geeft ook stof tot nadenken want met een product van Yumeko kan je impact maken en de wereld een stukje mooier maken.

De zachte luxe badhanddoeken van biologisch katoen uit India in de kleuren Pure White Light Sand, Warm Taupe, (Mud) Rose en Stone Green zijn wat ons betreft echte Wellness Lifestyle kleuren. Maar er is ook een mooie blauwe kleur en donker geel, het is natuurlijk ook maar net waar jij van houdt en wat in jouw badkamer interieur passend is. In elk geval zijn alle handdoeken gemaakt van lekker dik katoen met een gewicht van 600 gram per m2.

*Ontdek hier al het mooie badgoed van Yumeko.

Luxe badhanddoeken van biologisch katoen van Yumeko

Het verschil tussen biologisch katoen en ‘gewoon’ katoen

Producten van katoen zijn fijn maar om het is een van de meeste vervuilende landbouwproducten die er zijn voordat het in je badkamer kast ligt. Bij biologische katoenteelt gebruikt men in plaats van chemische bestrijdingsmiddelen, natuurlijke middelen en er wordt regelmatig van gewas gewisseld om te zorgen dat de grond waarop de katoen wordt geteeld zo gezond mogelijk blijft.

Oftewel, het ene jaar staat er katoen en het andere jaar peulvruchten of granen. Het is niet voor niets dat boeren zoveel lang hebben want voor het beste resultaat kan je niet elk jaar dezelfde grond voor hetzelfde product gebruiken.

Tijdens de groei van het katoen wordt er minder water gebruikt omdat er in het gebied waar Yumeko haar katoen koopt genoeg regen valt. Ook tijdens de productie is er minder water nodig omdat er alleen natuurlijke en onschadelijke verf- en bleekmiddelen worden toegepast.

Last but not least, tijdens de teelt van 100% biologisch katoen wordt er geen gebruik gemaakt van genetische gemanipuleerde planten en zaden. Dit proces heeft als logisch gevolg dat je meer betaald voor je zachte luxe badhanddoeken maar dat je daardoor wel extra kan genieten als jij je afdroogt met het idee dat je de wereld een stukje mooier hebt gemaakt.

Zachte badhanddoeken van Yumeko

Handdoeken mooi opvouwen zoals in een spa

Vind jij hotel handdoeken of luxe badhanddoeken in een sauna ook altijd zo mooi opgevouwen? Wij wel! Als je op YouTube gaat rondkijken dan zijn er honderden tips hoe jij ook je handdoeken zo mooi kan opvouwen zoals in een spa of in een luxe hotelkamer.

Laat je inspireren en probeer het zelf eens zodat al jouw luxe badgoed er ook netjes bij je ligt in je eigen badkamer. Wij zijn benieuwd hoe jij graag je zachte luxe badhanddoeken opvouwt?

Gebruik jij zachte luxe badhanddoeken van biologisch katoen thuis?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons