Beauty, Lifestyle

Ontdek de kracht van zepen met edelstenen erin bij Happynatureshop

23 december 2020
Zepen met edelstenen erin

Ontdek de krachtige werking van edelstenen en mineralen en verras jezelf of iemand anders met zepen met edelstenen erin. Welke edelsteenzeep past bij jouw sterrenbeeld? Download het e-book en ontdek alle soorten edelstenen die gebruikt worden in deze spirituele verzorgingsproducten.

 

Zepen met edelstenen erin

 

Wellness is een breed begrip. Je kan hierbij denken aan sauna, beautybehandelingen of de aanschaf van bepaalde wellness producten die jou goed doen. De Happynatureshop van Coby van Regteren is een bedrijf waarbij je misschien in eerste instantie niet aan wellness zou denken. Maar vergis je niet! De missie van de Happynatureshop is het verspreiden van liefde onder de mensen. Liefde ontvangen is één van de pijlers die een mens nodig heeft om zich goed te voelen. En de betekenis van Wellness is welbevinden!

 

Happynatureshop verkoopt hoofdzakelijk producten waarin edelstenen zijn verwerkt. Steeds meer mensen ontdekken dat edelstenen en mineralen een geneeskrachtige werking hebben en kunnen dus een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of verzachten. Het is dus mogelijk om met edelstenen je welbevinden te verbeteren door het gebruik van spirituele verzorgingsproducten.

 

Ook worden er andere producten verkocht die kunnen bijdragen aan een verbetering of ondersteuning van je welzijn. Coby maakt onder andere producten die je in de badkamer kan gebruiken, of na een heerlijk bezoek aan de sauna, op vakantie, etc. Alle zepen van Happynatureshop bevatten geen parabenen en zijn vegan- én proefdiervrij.

 

De verpakking is van afbreekbare folie, voorzien van een etiket dat aan alle eisen voldoet. Hier overheen zit een mooi organza zakje. Al met al een zeer goede keuze en het past héél erg goed in de tijdsgeest van nu. Ik vind het fantastisch dat een bedrijf zoals Happynatureshop hier tot in het kleinste detail over na heeft gedacht.

 

*Bekijk alle mooie producten in de Happynatureshop.

 

Edelsteenzeep, spirituele verzorgingsproducten


Komkommer Meloen edelsteenzeep met Carneool


De geurencombinatie komkommer met meloen is heerlijk fris, net als de kleuren van het blok zeep. Het brengt mij gelijk in zomerse sferen. Fris en niet te zoet. Het blok zeep is gesneden in een diamantprofiel en is doorzichtig. Door de heldere kleur groen zie je de Carneool edelsteen in het blok zeep zitten. Carneool staat bekend om zijn activerende en vitaliserende krachten. Ook bevordert Carneool de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen.

 

Deze steen blijkt ook MIJN steen te zijn. Carneool en het sterrenbeeld Ram (ik ben een ram van sterrenbeeld) zijn een goede match. De zeep ruikt niet alleen fris maar is ook in het gebruik fris. Het geeft geen overdadig veel sop af, wat ik zelf heel prettig vind. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan. Als het blok zeep op is blijft de edelsteen over. Deze kan je dan bijvoorbeeld bij je dragen. Ik kan niet wachten totdat dit blok zeep helemaal op is.

 

Komkommer Meloen edelsteenzeep met Carneool

 

Wilde sinaasappel edelsteenzeep met Carneool


Wat ik ontzettend leuk vind, is dat je bij Happynatureshop ook kleine gastenzeepjes met edelstenen kan kopen. Ik zie het helemaal voor mij: de gastenzeepjes zijn eigenlijk kleine cadeautjes die je bijvoorbeeld je logé kan geven. Ook in elk gastenzeepje zit een edelsteen en je kan dus een zeepje kopen die bij het sterrenbeeld van je logé past.

 

De wilde sinaasappel edelsteenzeep is een favoriet van eigenaresse Coby. En ik snap het wel. Je ruikt duidelijk de Wild Orange essentiële olie en de sinaasappel/kaneel parfumolie. De geur zorgt ervoor dat je aan staat. Na het douchen ruikt mijn badkamer ook heerlijk. Mijn huid voelt wederom zacht aan. Dit voelt voor mij allemaal als één grote ontspanning.

 

Edelsteenzeep met Carneool

 

Het Derde Oog edelsteenzeep met Amethist

 

Het Derde Oog edelsteenzeep is echt mijn persoonlijke favoriet. Ik hou enorm van lavendelolie en deze olie is een hoofdingrediënt van deze heerlijke zeep. Lavendel is rustgevend en werkt zelfs ook nog verlichtend. Daarom kan je ook zo lekker slapen na gebruik van producten met lavendel erin. Ook dit gastenzeepje is gesneden in een diamantvorm en heeft een Amethist edelsteen in de zeep zitten. Deze steen past perfect bij Lavendel omdat, net als Lavendel, de edelsteen onder andere rust geeft.

 

De zepen laat ik na gebruik opdrogen op het houten zeepbakje wat ook nog eens erg mooi in de badkamer staat. Het zeepbakje kost € 8,95. Deze kan je trouwens het beste onderhouden door deze regelmatig even af te spoelen. Zo verleng je ook zeker de levensduur.

 

Zeep met edelsteen erin

 

Aromasteen

 

Een aromasteen is een poreuze steen en neemt hierdoor goed vocht op. Je kan op zo’n steen dus olie laten druppelen. De olie zal geleidelijk aan verdampen en bij het verdampen zal de ruimte waar je deze steen hebt neergelegd zich vullen met de geur van de olie.

 

Je moet de steen wel even op een schoteltje leggen anders krijg je vlekken op bijvoorbeeld je tafel en dat wil je natuurlijk niet. De webshop van Happynatureshop biedt nog geen bijpassende olie aan. Dat is jammer, want dit is wel een erg leuk en origineel cadeau.

 

Aromasteen Happy Nature Shop

 

Nano Magnesium SOS spray

 

Dit is echt de uitvinding van de eeuw. Ik had al eens eerder met deze spray kennis mogen maken en daar was het einde van het flesje al in zicht. Dus ik ben extra blij dat ik hem weer mocht ontvangen. Deze spray gebruik je bij onder andere kramp, (spier)pijn en spanning. Ik vind het fijn dat de ingrediënten  niet vaag zijn. Er zit namelijk alleen gezuiverd water en ultra kleine deeltjes puur magnesium in. Verder niets. Duidelijke taal dus, what you see is what you get.

 

Ik spray het op een plek op mijn been waar ik mij gestoten heb en ik merk dat de plek in de loop van de uren minder snel blauw wordt dan verwacht en dat het minder beurs voelt. De magnesium deeltjes staan bekend dat ze lichaamscellen voeden en ik heb het idee dat dat op die plek op mijn been zeker gaande is.

 

Nano Magnesium SOS spray

 

Maak ook kennis met Happynatureshop

 

Ik vond het bijzonder leuk om kennis te maken met de Happynatureshop. Juist omdat het anders is, maar zeker niet minder. Ik kan niet wachten tot de zepen op zijn en ik de edelstenen zie en echt in mijn handen heb. Maar mijn ongeduld is ook al deels door Coby weggenomen. In mijn pakket heeft ze namelijk ook los een aantal edelstenen gestopt met voor elke edelsteen een beschrijving.

 

Wil je nog meer weten over de mogelijke werking van edelstenen in combinatie met sterrenbeelden en chakra’s en wat de essentiële oliën zoal voor je kunnen betekenen? Dan kan je op de website een e-book downloaden waarin alle edelstenen uitgebreid worden beschreven. Het is enorm interessant om te lezen welke steen bij wie het beste past of welke werking de edelsteen heeft. Coby van Happynatureshop doet er alles aan om haar kennis over te dragen.

 

Ben je na het lezen van dit artikel ook benieuwd naar de producten van de Happynatureshop? Pak een kop thee erbij en surf naar de webshop
en verdiep je in de verschillende producten die kunnen bijdragen aan jouw welzijn.

 

*Download het e-book van Happynatureshop.
*Bekijk alle mooie producten in de Happynatureshop.

 

Spirituele verzorgingsproducten Happy Nature Shop

 

Welke zepen met edelstenen erin passen bij jou?

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots