ZO sanitair schoon startpakket review

ZO Schoon ZO Anders ZO fijn! Mix it. Spray it. Wipe it. dé wellness schoonmaak!

ZO Schoon, ZO Anders, ZO fijn! Mix it. Spray it. Wipe it. Check snel deze ZO sanitair schoon startpakket review voor de grote wellness schoonmaak met vegan producten! Je huis lekker fris en je hoofd ook schoon, als dat geen well-being is! En daarna lekker thuis ontspannen.

ZO sanitair schoon 

Wat heeft de schoonmaak van je huis te maken met Wellness? Bij mij in elk geval een hele hoop. Ik word rustig in mijn hoofd van een opgeruimd en schoon huis en de juiste producten zorgen ervoor dat mijn handen niet teveel aangetast worden. Beiden dragen bij aan een goed gevoel en aan mijn welzijn, en dat is precies wat Wellness is! Wat is wellness, je leest het hier!

Zo Sanitair Schoon is begonnen als een droom die nu dan werkelijkheid wordt. Ze willen dat iedereen een schoon huis heeft, maar zonder dat de wereld om zeep wordt geholpen. Goed gevonden woordspeling! Het ZO schoonmaaksysteem zorgt ervoor dat schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger en duurzamer wordt. Met dit in hun achterhoofd heeft ZO producten ontwikkeld waar je blij van wordt. Ik mocht kennismaken met ZO en bij het openen van het pakket werd ik inderdaad gelijk blij.

De uitstraling van ZO is er één zonder teveel poespas. Een goede stevige bruine kartonnen postdoos waar in de binnenkant ook gelijk de uitleg staat beschreven van de producten. De uitleg over de schoonmaakproducten en wat je ermee kan wordt goed weergegeven in tekst en in visuals. Duidelijk, kort en bondig. Als je een vaste lezer bent van al mijn wellness mijn reviews en wellness tips dan weet je dat roze echt mijn favoriete kleur. Ik ben dan ook helemaal blij met het ZO roze startpakket dat geschikt is voor het schoonmaken van de badkamer en het toilet. Bij ZO schoon kan je kiezen uit 4 pakketten:

  1. ZO glas schoon
  2. ZO alles schoon
  3. ZO keuken schoon
  4. ZO sanitair schoon
  5. Het ZO 4-in-1-pakket
  6. ZO navulzakken – ZO sprayers – ZO accessoires

– Mix it. Spray It. Wipe it. – 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

ZO sanitair schoon review

ZO sanitair schoon startpakket review

Als je kennis wilt maken met de producten van ZO, dan is mijn advies om eerst een Zo schoon sanitair startpakket te kopen. In dit pakket vind je 1 (lege) sprayer, 1 navulzak en 1 microvezeldoekje. Ieder Zo schoon sanitair startpakket heeft een eigen kleur. Het ZO schoon sanitair startpakket dat ik in dit artikel review heeft de kleur roze. Een roze navulzak, een roze microvezeldoekje en een bruine sprayer met roze bedrukking. Geweldig, maar goed… dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Met de navulzak kan je de sprayer wel 10 keer opnieuw vullen. Je kan er een jaar lang mee schoonmaken. Dat is een flink eind!

Ik hou van de uitstraling die ZO heeft gecreëerd. Het zijn geen producten die vol staan met reclame, foto’s of schreeuwende letters waarvan je wilt dat niemand het ziet en je het dus weg stopt in je keukenkastje. De sprayer is er één die je met een gerust hart zichtbaar in de badkamer kan zetten. Of elders natuurlijk! Je wilt gewoon dat gasten die thuis komen de schoonmaakproducten zien, om te laten zien dat het ook anders kan.

Op naar rust in mijn hoofd dus, aan de schoonmaak! Ik maak als eerste de navulverpakking open door deze open te draaien. ZO schoon sanitair ruikt heerlijk. Geen chemische geur die je normaliter gewend bij schoonmaakmiddelen. Ik herken de geuren van eucalyptus en rozemarijn, wat een fijne combinatie.

Op de sprayer staat onderaan de fles een streep. Tot die streep moet ik de sprayer vullen met de inhoud van de navulverpakking. De sprayer is nu zo’n 10% vol met het schoonmaakmiddel. Tot slot vul ik de sprayer met water en tadaaa, het schoonmaakmiddel is klaar voor gebruik. Ik kan alle oppervlakten in-sprayen en vervolgens afnemen met het microvezeldoekje.

Mijn badkamer pak ik lekker grondig aan, de sprayer geeft fijne nevel waardoor je inderdaad niet heel veel schoonmaakmiddel nodig hebt om je badkamer goed schoon te maken. Als ik klaar bent ruikt de badkamer heerlijk fris en schoon! Een groot voordeel van deze sprayer vind ik dat ik mijn handen niet steeds in het water hoef te doen waardoor mijn handen dus ook minder snel uitdrogen.

ZO sanitair schoon startpakket review

Vegan schoonmaken met ZO

De producten van ZO zijn allemaal Vegan en 100% natuurlijk. Dit houdt in dat de ingrediënten niet op dieren zijn getest en dat er geen chemicaliën zijn gebruikt. De navulzak kan je kosteloos retour sturen om tegen een lage prijs weer te laten hervullen.

Mocht dit toch niet meer lukken dan worden de navulzakken gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. De sprayer is juist gemaakt om te hervullen. Een prachtige doelstelling en dat allemaal voor een zeer betaalbare prijs.

Vegan schoonmaken met ZO

ZO, even schoonmaken doe je zo…

Geen zin meer in schoonmaken met een emmertje sop? Hygiënischer, goedkoper, sneller, zuiniger en ook nog eens vegan schoonmaken doe je met ZO! Je hebt maar 50 milliliter water nodig om 1 sprayer te vullen waarmee je maar liefst 150 keer kan schoonmaken! En dat niet alleen, je hoeft ook minder vaak schoon te maken want de ZO reinigers zorgen voor minder vet- en kalkaanslag. Wat ons betreft een complete win-win situatie dus!

ZO – Mix it. Spray it. Wipe it. Heb jij al zin om je huis te gaan poetsen? Surf snel naar de mooie roze website en laat je verrassen door alle mooie en handige schoonmaakproducten voor een wellness gevoel in huis.

*Shop de leuke en handige ZO schoonmaakproducten!

ZO schoon review

Krijg jij al zin om je huis te gaan poetsen na het lezen van
dit ZO schoon startpakket review?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons