Overnachten

Spa, Bike & Hike vanuit My Alpenwelt Resort in Königsleiten

2 juni 2023
Zomer arrangementen My Alpenwelt Resort in Königsleiten

Denk jij gelijk “JA”, bij het horen van de woorden, Spa, Bike & Hike? Bekijk dan snel deze zomer arrangementen bij het My Alpenwelt Resort in Königsleiten voor een combinatie van een actieve en ontspannen vakantie in Oostenrijk.

 

Spa, Bike & Hike zomer arrangementen My Alpenwelt Resort in Königsleiten

 

Welkom in Königsleiten, gelegen op 1.600 meter boven zeeniveau! Bike-in, Hike-out en Spa-in, het kan allemaal als je kiest voor een van de ontspannen en actieve zomer arrangementen van het My Alpenwelt Resort in Konigsleiten in Oostenrijk. Of je nu met vriendinnen of met je partner van een vakantie in Oostenrijk wilt genieten, het kan allemaal.

 

Voor de spa liefhebbers is dit een heel fijn hotel om in te verblijven. Het My Alpenwelt Resort in Königsleiten is namelijk één van de Leading Spa Resorts in Europa. Dat betekent dat het hotel zich kenmerkt door het hoge kwaliteitsniveau en ze een duidelijke focus op wellness hebben. Een natuurlijk zwemvijver met bronwater, de verwarmde Infinity Skypool en lokale wellness behandelingen zoals hooibaden. Droom alvast weg en ontdek meer over de Alpenwelt FelsenBAD & SPA in Königsleiten.

 

Geniet van een heerlijk ontbijt als je een van de zomer arrangementen bij het My Alpenwelt Resort hebt geboekt en start daarna direct voor de deur van het hotel aan een van de wandelingen, bergtochten en/of (e-)bikeroutes. Voor fietsliefhebbers is er recht tegenover het hotel een fietsverhuurder aanwezig. Ga jij het liefste op pad met een ervaren wandelgids? De hotelgidsen staan klaar om mensen mee te nemen op mooie bergwandelingen en voor geoefende wandelaars op mooie  bergtochten. Als hotelgast kan je gratis wandelstokken en wandelrugzakken lenen in het hotel waarin je alles kan meenemen voor onderweg. Uiteraard zijn er ook wandelkaarten en handige tips beschikbaar voor reizigers die graag op eigen gelegenheid gaan wandelen.

 

Voor wie graag ontspannen wil wandelen kan aan boord stappen van de gondellift die zich vlak naast het hotel bevind. Als je namelijk rechtstreeks een van de zomer arrangementen bij het My Alpenwelt Resort in Königsleiten reserveert krijg je er een ‘Free Mountain Card’ bij waarmee je gratis gebruik kunt maken van de kabelbanen in Königsleiten en Gerlos. Wil je alleen overnachten in het hotel, ook dan ontvang je als hotelgast gratis deze bergkaart voor de zomer.

 

Nieuw in het My Alpenwelt Resort is restaurant 5742 The Table. De Schatzi Bar is uitgegroeid tot een sushi-hotspot. Alles staat hier in het teken van heerlijke maki, sashimi en nigiri. Sushimeester Wicky Mallikarachchi is speciaal uit Dubai overgekomen om de gasten van het wellnesshotel in Königsleiten te verwennen met high-end sushi van hoogwaardige, verse ingrediënten.

 

♥ Check hier alles over dit hotel met zwembad in Königsleiten.
♥ Ontdek de beschikbaarheid voor reizen met TUI naar My Alpenwelt Resort, met de Jong Intra Vakanties en/of je met Sunweb reizen naar het My Alpenwelt Resort.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Duurzaam hotel Oostenrijk

 

Alpenwelt FelsenBAD & SPA Königsleiten Oostenrijk

 

Heb jij al zin om een van de zomer arrangementen te boeken
bij My Alpenwelt Resort in Königsleiten?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots