Overnachten, Spa & Sauna

Zomerkriebels: saunanacht bij Fitlantis

19 juni 2016
Zomerkriebels: saunanacht op 25 juni

Gasten in opperbeste zomerstemming brengen: dat is de missie van het Finlantis-team tijdens de aankomende saunanacht op zaterdag 25 juni. Tijdens deze wellnessavond vinden er in de Panoramasauna Cool-Fresh- en Summer Breeze-opgietingen plaats. Voor de peeling in het stoombad wordt tijdens deze avond een mix van munt, olie en zout gebruikt. De behandeling met aardbei-ayurveda geeft lijf en leden een extra boost.

Zijn we niet allemaal een beetje Fins?

 

Om de dagelijkse sleur te ontvluchten en ontspanning te vinden ben je in Finlantis precies op de goede plek. Fitlantis verbindt de Finse saunacultuur met het mythische Atlantis. Het wellnessresort biedt meer dan 4300 m² voor een dagje ontstressen.. Ontdek de Fin in jezelf!

 

Saunanacht op 25 juni

 

Tijdens de saunanacht op zaterdag 25 juni ben je van harte welkom om van 18.00 tot 24.00 uur te genieten van een uitgebreide wellness avond. In de Panoramasauna worden er Cool-Fresh-opgietingen verzorgd. In de FinSpa kan je je been- en rugspieren helemaal tot rust laten komen en tijdens een halfuur durende Sunwell-behandeling wordt je door een verkoelende aromaolie helemaal opgepept.

 

De peeling in het stoombad is altijd gratis maar tijdens de saunanacht bestaat de peeling uit een mix van munt, olie en zout. Ten slotte kan je de peeling op eigen gelegenheid afsluiten met een aardbei-ayurveda behandeling voor een extra boost voor je lichaam.

 
Sauna

 

Volop zomerstemming: Ladies´ Spa op 4 juli
Ook de aanstaande Ladies´ Spa heeft een zomers tintje. Op de eerste maandag in juli staan de opgietingen ‘Happy Tropic’, ‘Sun’ en ‘Verkoelende betovering’ op het programma. Een peeling van chocolade en zout zorgt in het stoombad voor een zachte huid en stralende gezichten. Daarbij passen zomerse lekkernijen uit de Finlantis-keuken. Hier ruikt het naar Flammkuchen met tomaten, courgette, paprika en garnalen in een mosterd-dille saus.

 

Een wellness bezoek net over de grens
Het wellnessresort Fitlantis is gelegen in de Duitse plaats Nettetal, in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Vanaf Venlo gerekend is het nog geen half uur rijden.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots