Zwitserse verzorgingsproducten

Zwitserse verzorgingsproducten, ontdek het beste van Zwitserland!

Zwitserse verzorgingsproducten, ontdek het beste van Zwitserland! Van Zwitserse elegante parfums van luxe beautymerken tot hoogwaardige beautyproducten uit Zwitserland.

Zwitserse verzorgingsproducten, beste van Zwitserland

Welke Zwitserse verzorgingsproducten ken jij? Dan antwoorden de meeste mensen; ‘Valmont en La Prairie‘. Dat zijn dan ook de twee bekendste luxe beautymerken uit Zwitserland. Uiteraard zijn er veel meer beautymerken die noemenswaardig zijn.

Daarom laten wij je in dit artikel graag kennis maken met alle wellness producten uit Zwitserland waar wij ervaring mee hebben. Dus kom zeker nog eens terug als je dit eenmaal gelezen hebt, wij updaten de informatie regelmatig.

  1. Ontdek La Prairie bij Douglas;
  2. Alle Gisada parfums bij Douglas;
  3. Producten van Nescens bij ICI Paris.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Zwitserse verzorgingsproducten, beste van Zwitserland

Verzorgingsproducten voor élk huidtype van Louis Widmer

Het Zwitserse merk Louis Widmer staat al meer dan 60 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor élk huidtype. Het cosmeticabedrijf produceert haar Zwitserse verzorgingsproducten in Schlieren op zo’n 20 minuten rijden van Zürich. Louis Widmer is een beauty- en verzorgingsmerk uit het high-end segment. Om aan de hoge eisen van klanten te voldoen, volgt Louis Widmer strenge kwaliteitsnormen en farmaceutische richtlijnen.

Optimale doeltreffendheid en uitstekende huidtolerantie, dankzij zorgvuldig geselecteerde bestanddelen en dermatologische testprocedures op alle verzorgingsproducten. Dat is wat Louis Widmer nastreeft. Het unieke biostimulatorencomplex ontwikkeld door Louis Widmer, hyaluronzuren, het groene thee-extract OM24, het antirimpelbestanddeel Matrixyl® 3000 en verschillende vitamines werken effectief tegen interne en externe factoren van huidveroudering. Resultaat? Minder rimpels en een mooiere, vitale teint. Bij Louis Widmer draait het om dermatologische huidverzorging – Made in Switzerland.

Louis Widmer presenteert haar nieuwe productlijn met de slogan ‘Het geheim van positief ouder worden’. De nieuwe Intensieve Anti-Aging lijn bestaat uit zorgvuldig geselecteerde verzorgingsproducten voor de rijpe(re) huid. Deze intensieve verzorgingslijn bestaat uit:

  1. Op elkaar afgestemde dag- en nachtverzorgingsproducten;
  2. Aanvullende verzorgingsproducten voor net dat tikkeltje meer;
  3. Hoog gedoseerde actieve bestanddelen voor een jongere en gezonde huid.

Al die moeilijke namen van ingrediënten, zoals het unieke biostimulatorencomplex, zegt misschien niet gelijk zoveel. Net zoals Matrixyl® 3000, dat een peptiden is. Belangrijk om te weten en vooral ook te realiseren is hoe ouder je wordt, hoe intensiever je je huid moet verzorgen. En al die bestanddelen kan je gewoon Googlen zodat je weet wat je op je huid smeert qua verzorgingsproducten.

Voor deze rijke voedende crème van Louis Widmer kan je kiezen uit een geparfumeerdere en een on-geparfumeerde versie, het is net wat jij en je huid fijn vinden. Wij kozen voor de geparfumeerde variant, die geur is zo licht dat het net een beetje extra touch eraan geeft maar niet overheersend is. In het doosje nachtcrème en bij de oogcountour crème zit een kleine spatel die je kan gebruiken. Was de spatel na gebruik wel goed af. Reinig je gezicht en breng daarna de oogcontour crème aan. Je hoeft echt maar een klein beetje te gebruiken op de randen onder je ogen. Daarna kan je de nachtcrème op je gezicht aanbrengen die rijkelijk gevuld aan voelt en fijn uitsmeert. Slaap lekker!

*Bekijk hier de complete Louis Widmer productlijn.
**Leuk! Vul hier je huidtype in en ontvang een gepersonaliseerd advies en maak kans op Louis Widmer producten.

Zwitserse verzorgingsproducten

House of Gisada, Gisada parfum

Ren naar Douglas om het beste van Zwitserland zelf te ruiken! De Zwitserse verzorgingsproducten van House of Gisada zijn nu ook in Nederland te koop. De parfums van Gisada staan voor Zwitserse kwaliteit in combinatie met moderne elegantie.

Gisada is een droom die is uitgekomen voor twee broers uit Zürich. Zij wilden hun passie voor parfum op een nieuwe manier laten zien en samenwerken met gerenommeerde parfummakers met een duidelijke visie.

Wat Gisada onderscheidt van andere parfums is dat ze zijn gedoceerd met een hoger percentage geurolie dan normaal. Elk parfum is uniek en de flacon heeft door de bedrukking met 24-karaats goud een luxe uitstraling.

*Ontdek alle Gisada parfums bij Douglas.

House of Gisada, Gisada parfum

Zwitserse verzorgingsproducten

Nescens, Zwitserse anti-aging specialist

Professor Jacques Proust is een medisch specialist in verouderingsbiologie. Hij doet onderzoek in de Zwitserse laboratoria Genolierde en ontwikkelt mede hoogwaardige cosmetische anti-age producten onder de naam Nescens. De Nescens swiss anti-aging science is een uitgebreide productlijn die worden ingezet voor anti-aging behandelingen en wellness therapieën.

La Réserve Genève is een van de hotels in Zwitserland met een Nescens Spa. In het hotel is een divers team van therapeuten, coaches en medisch specialisten met expertise op het gebied van preventieve en antiverouderingsgeneeskunde, evenals esthetische geneeskunde aanwezig.

*In Nederland kan je producten van Nescens o.a. kopen bij ICI Paris.
**Lees meer over onze ervaringen bij La Réserve Genève in Geneve

Leuk! Goud voor Nescens bij de prestigieuze Dutch Beauty Awards

in de categorie ‘Prestige’ heeft het Zwitserse Nescens ‘Goud’ gewonnen bij de Dutch Beauty Awards voor het “Zombie Cell Clearing Serum”.

Dit super-de-luxe-serum met een sterk staaltje science is baanbrekend. Kort samengevat ruimt dit serum ‘zombiecellen’, ofwel verouderde cellen op, die huidvernieuwing in de weg staan. Zo wordt de celregeneratie weer gestimuleerd wat de elasticiteit en huidstructuur ten goede komt. En dát zie je, de huidcomplimentjes vlogen ons om de oren. Er hangt een prijskaartje aan maar deze Zombieceljager is de investering waard.”, aldus de jury.

Nescens Spa in La Réserve Genéve

La Maison Valmont

Gelegen op de heuvels boven het Zwitserse Montreux bevind zich de luxe Clinique Valmont. Het is een van de meest en hoogst erkende privéziekenhuizen op het gebied van orthopedische en neurologische revalidatie in de Zwitsers-Franse regio.

La Maison Valmont, het huis van Valmont is de volledige naam van de Zwitserse verzorgingsproducten van het luxe merk Valmont. Valmont heeft verschillende productlijnen, bestaande uit verzorgingsproducten en geuren. Een van de nieuwste merk lijnen is ‘L’Elixer des Glaciers”. Alleen de allerbeste ingrediënten van Valmont vind je in deze luxe crème.

De visie op schoonheid volgens Valmont is gecreëerd door Sophie en Didier Guillon, de eigenaren van La Maison Valmont. Valmont staat bekend ​​om hun anti-aging cosmetica en uitzonderlijke parfums.

*Ontdek hier alles over La Maison Valmont.
**Bekijk hier de producten van Valmont die je via bol.com kan kopen

Zwitserse verzorgingsproducten

Gebruik jij Zwitserse verzorgingsproducten?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons