Beauty

Zwitserse verzorgingsproducten, ontdek het beste van Zwitserland!

1 juni 2021
Zwitserse verzorgingsproducten

Zwitserse verzorgingsproducten, ontdek het beste van Zwitserland! Van Zwitserse elegante parfums van luxe beautymerken tot hoogwaardige beautyproducten uit Zwitserland.

 

Zwitserse verzorgingsproducten, beste van Zwitserland

 

Welke Zwitserse verzorgingsproducten ken jij? Dan antwoorden de meeste mensen; ‘Valmont en La Prairie‘. Dat zijn dan ook de twee bekendste luxe beautymerken uit Zwitserland. Uiteraard zijn er veel meer beautymerken die noemenswaardig zijn.

 

Daarom laten wij je in dit artikel graag kennis maken met alle wellness producten uit Zwitserland waar wij ervaring mee hebben. Dus kom zeker nog eens terug als je dit eenmaal gelezen hebt, wij updaten de informatie regelmatig.

 

  1. Ontdek La Prairie bij Douglas
  2. Alle Gisada parfums bij Douglas.
  3. Producten van Nescens bij ICI Paris.

 

House of Gisada, Gisada parfum

 

Ren naar Douglas om het beste van Zwitserland zelf te ruiken! De Zwitserse verzorgingsproducten van House of Gisada zijn nu ook in Nederland te koop. De parfums van Gisada staan voor Zwitserse kwaliteit in combinatie met moderne elegantie.

 

Gisada is een droom die is uitgekomen voor twee broers uit Zürich. Zij wilden hun passie voor parfum op een nieuwe manier laten zien en samenwerken met gerenommeerde parfummakers met een duidelijke visie.

 

Wat Gisada onderscheidt van andere parfums is dat ze zijn gedoceerd met een hoger percentage geurolie dan normaal. Elk parfum is uniek en de flacon heeft door de bedrukking met 24-karaats goud een luxe uitstraling.

 

*Ontdek alle Gisada parfums bij Douglas.

 

House of Gisada, Gisada parfum

 

Zwitserse verzorgingsproducten

Nescens, Zwitserse anti-aging specialist

 

Professor Jacques Proust is een medisch specialist in verouderingsbiologie. Hij doet onderzoek in de Zwitserse laboratoria Genolierde en ontwikkelt mede hoogwaardige cosmetische anti-age producten onder de naam Nescens. De Nescens swiss anti-aging science is een uitgebreide productlijn die worden ingezet voor anti-aging behandelingen en wellness therapieën.

 

La Réserve Genève is een van de hotels in Zwitserland met een Nescens Spa. In het hotel is een divers team van therapeuten, coaches en medisch specialisten met expertise op het gebied van preventieve en antiverouderingsgeneeskunde, evenals esthetische geneeskunde aanwezig.

 

*In Nederland kan je producten van Nescens o.a. kopen bij ICI Paris.
**Lees meer over onze ervaringen bij La Réserve Genève in Geneve

 

Nescens Spa in La Réserve Genéve

Gebruik jij Zwitserse verzorgingsproducten?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots